Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 20, 2014, 06:59 PM
Alpine's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Boucherville / South shore of MTL
Posts: 870

My System Specs

Default Adblock !!

Anyone of you have problem(s) with Adblock ? Mine dosen't block any pub since 2 or 3 days.
Have you the same problem as me ?

I don't know if its because that French dude from France who did write a code to bypass Adblock.

Thanks !

/alp
__________________
Main system
|I7 3930K|Asus P9X79 WS|Evga GTX 690 Signature|Samsung 256G Pro|Corsair H100|Dominator Platinium 16GB 2133Mhz|
Corsair AX1200|Corsair 540 AIR|Corsair SP2500|Corsair Vengeance 2000|
Server system
|I7 3820|Asus P9X79|12G G.Skill 1600Mhz|Noctua NH-D14|Corsair Force 3 120GB|LSI megaRAID 9261 8|RAID5 5X 3TB|Corsair AX650|Fractal Design Arc Midi|

Twitch
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 20, 2014, 09:16 PM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,452

My System Specs

Default

personally I don't use adblock but I use ghostery because it gives me allot better control of what I am blocking .
is there any updates for adblock?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 21, 2014, 12:08 PM
ShinraCorp's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Gatineau
Posts: 532

My System Specs

Default

It's possible that they did a bypass of Adblock. So until Adblock is updated there's not really a way to block ads with it.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 25, 2014, 07:18 PM
Alpine's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Boucherville / South shore of MTL
Posts: 870

My System Specs

Default

sorry for late answers guys. Since my first post, i have install adblock Plus and also Ghostery which i like it very much. For now, problems solve. BTW, Ghostery is now all my computers at home and work !! Thanks
__________________
Main system
|I7 3930K|Asus P9X79 WS|Evga GTX 690 Signature|Samsung 256G Pro|Corsair H100|Dominator Platinium 16GB 2133Mhz|
Corsair AX1200|Corsair 540 AIR|Corsair SP2500|Corsair Vengeance 2000|
Server system
|I7 3820|Asus P9X79|12G G.Skill 1600Mhz|Noctua NH-D14|Corsair Force 3 120GB|LSI megaRAID 9261 8|RAID5 5X 3TB|Corsair AX650|Fractal Design Arc Midi|

Twitch
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old November 25, 2014, 09:03 PM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,452

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Alpine View Post
sorry for late answers guys. Since my first post, i have install adblock Plus and also Ghostery which i like it very much. For now, problems solve. BTW, Ghostery is now all my computers at home and work !! Thanks
I cery much like ghostery that is the only adblock I use it is great and once I figured it out was easy to use
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old November 25, 2014, 09:24 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,261

My System Specs

Default

No Script is another good one, I use Adblock, Ghostery, and No script on all my rigs. The wife hated it at first but once you get everything setup (ie whitelists ) she wont go back.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old November 26, 2014, 10:35 AM
LionRed's Avatar
MVP
 
Join Date: Jan 2007
Location: Dargaville, New Zealand
Posts: 474
Default

I use Disconnect and Adblock and they work pretty good. Don't even see ads on youtube (the skip after 3 or 5 second stuff ads, before video plays).

I will check out Ghostery...
__________________
They say you can tell how rich a man's life has been, by how many dogs he has had in it.

RIP Kiwi - Oct 19th/05 - April 18th/11, you will always be our puppy!
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old November 26, 2014, 10:49 AM
Bond007's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Jun 2009
Location: Nova Scotia
Posts: 3,120

My System Specs

Default

I am only using adblock, and have seen multiple ads in the last week or so. Time to try one of these other fixes.
__________________
Desktop: Antec Three Hundred, Z77-D3H, 3570K undervolt @4.1ghz with Zalman Optima Cooler, Corsair Vengeance 2x4gb@1866mhz, HD 6950(unlocked shaders and OC'd), Bitfenix Fury 750w, WD Black 1TB, Intel 530 120GB
Away from home light Gamer: Acer Aspire 15.6", A8-3500m undervolt and OC to 2Ghz, 2x4gb Corsair Vengeance, Crucial M500 240gb
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes