Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 24, 2012, 11:59 AM
Trial Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Default PC won't boot properly?

On my PC I checked if my extra 1 TB HDD worked still (I thought it might have died) and after I plugged it in, I couldn't boot into the OS. I unplugged all my hard drives except my SSD and no matter what I try it launches start up repair and that doesn't do anything. I tell it to boot normally, goes to start up repair, I tell it to boot in safe mode, still goes to start up repair. I don't want to have to format my drive and reinstall all my programs and stuff again (I reinstall windows a lot). Anyone know what I can do? Thanks!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 25, 2012, 06:01 AM
Ravenor's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Oct 2010
Location: Oakville, Ontario
Posts: 169

My System Specs

Default

All I can think of is go to the forums of your SSD manufacturer and see if anyone else has the same problem. They might have a fix for it. Heck it might even be a non-destructive firmware update if you are lucky.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help with with overclocking i7 860 properly. feerof Overclocking, Tweaking and Benchmarking 16 October 8, 2010 01:12 AM
Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device BrianHanna Troubleshooting 44 February 11, 2010 01:13 PM
My heatsink is not properly put on, can anyone help? phasetwo Troubleshooting 7 July 28, 2009 08:29 AM
My Boot settings (Bootsect.bak/Boot directory) installed to another HDD? chouchou Troubleshooting 7 December 21, 2008 07:46 PM