Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 3, 2012, 10:39 AM
Rookie
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 39
Default No audio when playing MP4 files.

So today i tried recording some gameplay, and i posted a thread on the "storage" section of this forum asking a question about codecs and filesizes and so on. I was told to use the h.264 codec in a mp4 container so i did.

Recorded the gameplay in 1280x720 resolution, used the H.264 codec in a MP4 container and i wanted to check the results out. The video player smoothly, no quality loss and a huge decrease in the filesize, (from 2.5 gigs to 230 megabytes) but the major issue is that there is no sound. The file that was recorded in .avi format and if i played that back the audio was there, but as soon as i use the settings told, its not working.

I tried downloading K lite codec pack and that didnt fix the problem, still no audio, i also tried downloading VLC which didnt fix the problem either.

So if you could help me i would be a happy man, thanks.

Last edited by A_Dude; July 3, 2012 at 10:40 AM. Reason: Changed the structure of a sentence.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
extracting audio from YOUTUBE files Delavan O/S's, Drivers & General Software 14 July 4, 2011 08:32 AM
What is she playing? Mark Off Topic 10 March 9, 2011 05:44 PM
HDMI Audio and Speaker Audio elimtl Troubleshooting 4 March 8, 2011 09:52 AM
Vintage Audio Equipment -- Repost from Audio Forum vulcan500rider Off Topic 0 March 7, 2011 06:40 PM
Vista WMP crashes when playing audio files. SadisticMonkey O/S's, Drivers & General Software 7 October 23, 2009 09:49 PM