Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old March 12, 2008, 08:08 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,614

My System Specs

Default

ROFL - no problem.

Default allocation file, yes; file and folder compression are not required - if you wish to activate both, you can do so after by selecting the drive's Properties.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old March 12, 2008, 08:09 PM
MVP
F@H
 
Join Date: Feb 2008
Location: Halifax, N.S.
Posts: 498
Default

My 1st real full build so I am sure to have some growing pains. Don't want to mess it up at kick off.
__________________
RIG #1 - Intel E8400 // TRU-X 120 w noctua NF-P12 // GA-X38-DQ6 // GTX285 OC // 8g Ram OCZ Fatal1ty PC8500 // X-Fi Elite Pro sound // z-5500 speakers // OCZ 850w Gamer XTream PSU // WD Raptor 150g // Seagate 1Tb // 2xSeagate 500g ex// Logitec G-15 keyboard // Vista Ultimate 64bit
RIG #2 - AMD64 3500+ // Asus A8N-E // 8800GTS 512 OC // Enermax Liberty SLI 500W Modular PSU // WD Caviar 250g

Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old March 13, 2008, 02:00 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,418

My System Specs

Default

Did it recognise the E8400 without a bios flash?
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old March 13, 2008, 03:37 AM
MVP
F@H
 
Join Date: Feb 2008
Location: Halifax, N.S.
Posts: 498
Default

YES,

Not a problem there. Started up right away and recognised my E8400 and Ram at 1033 right away. Very smooth startup.

Not sure if I want to update the bios to the latest ver. or not. Going to do some reading to find out iv REV 8 is any good.
__________________
RIG #1 - Intel E8400 // TRU-X 120 w noctua NF-P12 // GA-X38-DQ6 // GTX285 OC // 8g Ram OCZ Fatal1ty PC8500 // X-Fi Elite Pro sound // z-5500 speakers // OCZ 850w Gamer XTream PSU // WD Raptor 150g // Seagate 1Tb // 2xSeagate 500g ex// Logitec G-15 keyboard // Vista Ultimate 64bit
RIG #2 - AMD64 3500+ // Asus A8N-E // 8800GTS 512 OC // Enermax Liberty SLI 500W Modular PSU // WD Caviar 250g

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes