Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 9, 2008, 11:48 AM
yycraven's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2007
Location: Martensville,SK
Posts: 937

My System Specs

Default Vista Problem

Ok so yesterday I could connect to the internet no problem, I come home from work this morning to go on the net and i can not anymore.
Its telling me unidentified network-----X----Internet

i have no idea why this happened.
can anyone help me.
iam using my old laptop to get on internet.
I tried to change cables and reset modem. but nothing
__________________
ASRock Extreme 3,2500K,NH-D14,Patriot G2 16GB ,WD 750GB,640GB Sata ,2 GTX 470 SLi Thermaltake toughpower XT850W,Tech Station. V243H,2253LW LCD
heatware
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old March 10, 2008, 07:28 AM
yycraven's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2007
Location: Martensville,SK
Posts: 937

My System Specs

Default

So I take it no one has seen this problem before then..
__________________
ASRock Extreme 3,2500K,NH-D14,Patriot G2 16GB ,WD 750GB,640GB Sata ,2 GTX 470 SLi Thermaltake toughpower XT850W,Tech Station. V243H,2253LW LCD
heatware
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old March 10, 2008, 08:17 AM
yycraven's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2007
Location: Martensville,SK
Posts: 937

My System Specs

Default

problem solved. got it.
__________________
ASRock Extreme 3,2500K,NH-D14,Patriot G2 16GB ,WD 750GB,640GB Sata ,2 GTX 470 SLi Thermaltake toughpower XT850W,Tech Station. V243H,2253LW LCD
heatware
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista problem or bad hard drive? Varroa Troubleshooting 11 February 23, 2008 06:29 AM
Vista 64-bit problem SpateD O/S's, Drivers & General Software 15 February 10, 2008 12:51 PM
Vista premium media center problem donimo O/S's, Drivers & General Software 5 December 17, 2007 12:42 PM
Vista/XP black screen problem r00tman Video Cards 12 October 3, 2007 08:37 PM
Vista Control Panel problem Scratch O/S's, Drivers & General Software 5 August 3, 2007 09:45 AM