Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old October 26, 2011, 07:49 AM
BlueByte's Avatar
Allstar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Maynooth
Posts: 547
Default Home Server 2011 odd issue

I have upgraded my old home server to the newest and greatest. Everything is working fine except one thing. Non WHS 2011 default shares and my xbox extender. When I create a new share say movies, when I go to use the extender it works fine until I reboot my media PC. At that point the extender no longer has access. I have checked folder security and sharing properties and even have gone so far to add everyone and guest full access to both and the problem persists.

The media PC can access the folder no problem, and the extender can access ALL default folders like video, music, pictures.

Has anyone else run into this issue? its driving me nuts, I like to have things separated but I may just have to merge my movie share into my video share. I ran into this with my music, I have a current music folder and my large everything folder.... but it magically fixed itself after awhile. Non default folders do seem to have issues with extenders....
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
First home server leland459 New Builds 4 June 13, 2011 10:39 AM
Windows Home Server 2011 is Ready for Release DCCV44.2223 Press Releases & Tech News 2 March 29, 2011 02:13 PM
Home Server issue BlueByte Troubleshooting 6 February 24, 2011 09:39 AM
WIP Home File Server - Modding Rack mount Server Chassis CoolHandL Case Mods, Worklog & Gallery 24 December 22, 2010 11:37 AM
Anyone is using Home Server dataxpert O/S's, Drivers & General Software 3 April 30, 2009 03:53 PM