Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old March 2, 2007, 03:56 AM
MVP
 
Join Date: Feb 2007
Location: Calgary
Posts: 479
Default

Quote:
Originally Posted by enaberif View Post
IMHO SP2 is crap. I don't like the security center, firewall or any of that crap.
All stuff that you can disable. ;) And security updates are only released for SP2 anymore.

I'm using Vista 64-bit on my main rig, don't own an XP license for it, and wasn't about to buy one when Vista was already available.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old March 2, 2007, 05:05 AM
DerekOldschool's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Feb 2007
Location: Hamilton, ON
Posts: 93
Default

Quote:
Originally Posted by sswilson View Post
I can't see upgrading to Vista any time soon. Not only does it not really offer me anything I'm looking for, I'm a bit leery of the stronger DRM it's not yet using, but which is coded and just waiting for content providers to enable.
I agree completely

using Windows XP Pro x64 SP2 on Cyclops, Win xp home sp2 on BlackMamba and Win xp pro sp2 on the "Dirtybird"
__________________
i7-860 @ 4.2Ghz (1.33v) • EVGA P55 FTW SLI (E657-A51 Bios) • Thermalright ULTRA-120 Trueblack Rev.C • G.Skill Ripjaws 4G DDR3-2000 • Antec 850W TPQ • 2xBFG GTX280 1G SLI • Acer X263W 25.5" LCD • Crucial C4 256G • WD FAEX 1TB • LG DVDRAM GH20NS10 • Thermaltake Kandalf case • Windows 7 Pro x64

E8400 @ 3.96Ghz (1.42v) • EVGA 780i A1 (P08) • ZalmanCNPS9700NT • G.Skill 4G DDR2-1000 • eVGA GTX280SC 1G • Windows 7 Pro x64 • 1xSeagate Barracuda 7200.11 500G
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old March 2, 2007, 06:01 AM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,244

My System Specs

Default

XP Pro sp1 on the main
XP pro sp2 on the wifes
ME on the 1.3
98se on the 1.0g and 550
ME on the lappy

I doubt I'll make the move to vista this year, after sp1 probably then.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old March 2, 2007, 07:42 AM
Gav's Avatar
Gav Gav is offline
Administrator
F@H
 
Join Date: Oct 2006
Location: Canada
Posts: 1,341

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by enaberif View Post
IMHO SP2 is crap. I don't like the security center, firewall or any of that crap.
Me either so I just turned it off.
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old March 2, 2007, 07:43 AM
Gav's Avatar
Gav Gav is offline
Administrator
F@H
 
Join Date: Oct 2006
Location: Canada
Posts: 1,341

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Supergrover View Post
XP Pro sp1 on the main
XP pro sp2 on the wifes
ME on the 1.3
98se on the 1.0g and 550
ME on the lappy

I doubt I'll make the move to vista this year, after sp1 probably then.
Super's running ME and on more than one machine for that matter.

Your a brave man.
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old March 2, 2007, 08:03 AM
SHaCK's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Jan 2007
Location: South-shore (Québec)
Posts: 88
Default

Quote:
Originally Posted by Gav View Post
Me either so I just turned it off.
Same, who on earth could live with that cr** ?!
__________________
Join HCF Folding Team! Team#54196
3200+ Venice/ 330 x 8 @ 1.55v / TT Big Typhoon / IHS Off
DFI LanParty UT NF4 Ultra-D
2 x 512mb OCZ Gold DDR433 @ DDR480 1.5-2-2-5
2 x WD SE16 250gb Raid-0
Sapphire X1950XT
SilverStone Strider ST60F 600Watt
TT Armor Jr.
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old March 2, 2007, 08:36 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,227

My System Specs

Default

ME???????????

Heh.... those had better be legit copies of ME.... why else would you run it???? :)
__________________
EVGA X58 3X SLI / i7 980X / 3X 4G Mushkin Blackline Frostbite / XFX Pro 1000W / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / WD 6401AALS / TT Lvl 10 GT
Swiftech MCP655 WC Pump / EK XT 240 Rad / 2X Scythe Ultra Kaze / EK Supreme HF / Primochill Myriad Dual Bay Res / Dell UltraSharp U2412M

Gigabyte C1007UN-D / 2X4G Gskill PC3-10700 / Pico PSU / 2.5" 750G Toshiba HDD / Mini-Box M350 / 1X 19" BenQ / 1X 17" HP
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old March 2, 2007, 08:42 AM
b1lk1's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2007
Location: Acton, Ontario
Posts: 2,465

My System Specs

Default

Yarrrrrrrrrr, XP PRO Corporate SP2 and fully updated, LOL! Validation smalidation.

No Vista for me until atleast SP1, maybe SP2.
__________________
MY HEATWARE
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old March 2, 2007, 08:52 AM
SHaCK's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Jan 2007
Location: South-shore (Québec)
Posts: 88
Default

Quote:
Originally Posted by sswilson View Post
ME???????????

Heh.... those had better be legit copies of ME.... why else would you run it???? :)
We were talking about WinXP Security Center ;) Unless you really have it enabled lol.
__________________
Join HCF Folding Team! Team#54196
3200+ Venice/ 330 x 8 @ 1.55v / TT Big Typhoon / IHS Off
DFI LanParty UT NF4 Ultra-D
2 x 512mb OCZ Gold DDR433 @ DDR480 1.5-2-2-5
2 x WD SE16 250gb Raid-0
Sapphire X1950XT
SilverStone Strider ST60F 600Watt
TT Armor Jr.
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old March 2, 2007, 11:06 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,227

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Gav View Post
Super's running ME and on more than one machine for that matter.

Your a brave man.
I was refering to Super running ME on two machines..... :)
__________________
EVGA X58 3X SLI / i7 980X / 3X 4G Mushkin Blackline Frostbite / XFX Pro 1000W / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / WD 6401AALS / TT Lvl 10 GT
Swiftech MCP655 WC Pump / EK XT 240 Rad / 2X Scythe Ultra Kaze / EK Supreme HF / Primochill Myriad Dual Bay Res / Dell UltraSharp U2412M

Gigabyte C1007UN-D / 2X4G Gskill PC3-10700 / Pico PSU / 2.5" 750G Toshiba HDD / Mini-Box M350 / 1X 19" BenQ / 1X 17" HP
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Happy New Year Supergrover Off Topic 11 January 1, 2008 06:54 PM
X38 or P35 for next year magictorch Rumor Mill 9 November 5, 2007 09:12 PM
Run Vista for a year without activation Babrbarossa O/S's, Drivers & General Software 3 March 18, 2007 11:24 AM
Happy New Year Supergrover Off Topic 0 January 1, 2007 09:41 AM
Xbox 360 Warranty Boosted to One Year Gav Gaming 0 December 22, 2006 01:18 PM