Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old June 1, 2011, 11:07 AM
martin_metal_88's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Quebec City
Posts: 4,175

My System Specs

Default Firefox 4.0.1

Am I the only one having load issue with it? When I click my icon it take for ever to open ( like 5 sec ). If I uninstall it and re-install it then work superfast for 1 week then back to slow runner. No add-on or anything. Any idea?
__________________
Ask for more

Martin_metal_88
Colenzo : See system spec!

Odysseus : I7 860 @ 3.6Ghz || GA P55-UD5 || G.skill Ripjaws F3-16000 2000Mhz 2X2GB || Coolermaster ATCS 840 || Silverstone Strider plus 850W || WD 640 black - WD 1TB green - Samsung F3 2TB || MSI 5670 1GB Cyclone ||Coolermaster Hyper 212 + ||

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old June 1, 2011, 11:16 AM
Varroa's Avatar
Allstar
 
Join Date: Nov 2007
Location: National Capital Region, Canada
Posts: 747

My System Specs

Default

cache?
__________________
GAMER: Win7 Pro x64, I7 3770K (stock) (CM 212+), Asus P8Z77-V Pro, Gigabyte 7970 OC Ghz Edition 3 GB, Corsair Vengeance LP 4 x 4GB DDR3 1600Mhz, Crucial M4 120 GB + 256GB, Crucial M500 480 GB SSD, 1TB WD Blk, BRD, HX750W, Auz X-Fi Prelude, & Fractal Design Arc MIDI R2

Lenovo Ideapad Y510p: i7-4700MQ 2.4GHz (undervolted by 80mV), 16GB DDR3L-1866MHz, Intel GMA 4600HD / SLI'ed Nvidia Geforce GT 755M 2GB GDDR5, 240 GB Crucial SSD, 128GB M.2 SSD, 15.6" HD+ Glossy LED
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old June 1, 2011, 11:33 AM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,139

My System Specs

Default

There were server issues last week. I've had problems loading pages this morning, I don't know if it's server related or not. Waiting for an update from the technical side.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old June 1, 2011, 11:54 AM
martin_metal_88's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Quebec City
Posts: 4,175

My System Specs

Default

it's not a loading page, it's really the time between I click on my icon and the time the windows open.
__________________
Ask for more

Martin_metal_88
Colenzo : See system spec!

Odysseus : I7 860 @ 3.6Ghz || GA P55-UD5 || G.skill Ripjaws F3-16000 2000Mhz 2X2GB || Coolermaster ATCS 840 || Silverstone Strider plus 850W || WD 640 black - WD 1TB green - Samsung F3 2TB || MSI 5670 1GB Cyclone ||Coolermaster Hyper 212 + ||

Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old June 1, 2011, 11:59 AM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

normal.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old June 1, 2011, 04:15 PM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,951

My System Specs

Default

I found Firefox to be laggy in general when clicking the icon, even on my Vertex 2.

I'm running Nightly builds now and they seem to run much faster.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old June 1, 2011, 05:04 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

open up task manager, and look it up.

itll eat some ram,then show anything. doesnt bother me as i always have 50+ windows iopen,and needs some 150 megs or more to start going :D
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
firefox rock_meg O/S's, Drivers & General Software 1 January 19, 2011 12:47 AM
FireFox 4 Beta N.V.M. Off Topic 21 July 9, 2010 08:51 AM
Firefox 3.7 Infiniti O/S's, Drivers & General Software 19 September 9, 2009 12:53 AM
Firefox 2.0.0.2 has been released Supergrover Press Releases & Tech News 1 February 25, 2007 12:11 PM