Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old April 19, 2011, 02:17 PM
botat29's Avatar
Allstar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Montreal
Posts: 828
Default

Quote:
Originally Posted by ZZLEE View Post
Un plug it ? un plug stata conector. have usb as only disk. ?
so the AMD have 1 ssd and 2 sata drive, since I will not use the ssd , I remove it , and guest what it's working, but it's an issue with AMD board or MSI because both Asus I try it have also an SSD in them ....
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old April 19, 2011, 03:17 PM
ZZLEE's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: KANATA
Posts: 2,094

My System Specs

Default

Plug back in just the drive you want it on .

GOOD TO GO
__________________
"EVGA hunted down the last dozen or so expats living in Karachi." SKY
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old April 19, 2011, 03:30 PM
botat29's Avatar
Allstar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Montreal
Posts: 828
Default

Quote:
Originally Posted by ZZLEE View Post
Plug back in just the drive you want it on .

GOOD TO GO
Actually I just remove the SSD, the 2 others drives are there and it work it's installing now.... very easy to do just few questions, tomorow I will configure Exchange and add another server 2008 r2 as second controler

thansk a lot ...... where do you get the idea to remove a drive ?
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old April 19, 2011, 03:51 PM
ZZLEE's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: KANATA
Posts: 2,094

My System Specs

Default

"Coch Coch" LINUS

only one drive fore boot to insall windows because of Kerrnel
only sorce and destonation drives fore isnitall set set up on Windows 7
The Kerrnel will get Stashed anywere if you don't
__________________
"EVGA hunted down the last dozen or so expats living in Karachi." SKY
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webcam and Win 7 don't work ? ? bonanza2000 Troubleshooting 15 March 16, 2011 05:01 PM
Booting from USB xilocient Troubleshooting 5 June 13, 2010 03:16 AM
HwC, Yahoo and other don't work MarkOne Off Topic 3 March 7, 2010 07:57 AM
PCI Slots don't work? JD Troubleshooting 7 December 12, 2009 09:24 PM
Problem booting freenas from USB klaiboi O/S's, Drivers & General Software 4 December 4, 2009 09:48 PM