Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 2, 2011, 06:57 PM
grinder's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 821

My System Specs

Default BES server : 2008 R2 + SP1 beware

the new SP1 killed my BES server on a 2008 server R2. All you admins out there might want to exclude the new SP1 until RIM has a fix.
__________________
Phenom II 945 :: ASUS M4A78-E (780G) :: BFG 285GTX :: 4GB Mushkin DDR2 (5-4-4-12) :: Creative Xi-Fi :: Seagate 500 gig 7200.12 (better than WD BLACK!!!!!) :: Samsung 2493HM
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old March 2, 2011, 07:15 PM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,916

My System Specs

Default

I would assume no admin is installing SP1 in a production environment at this time...as that's just bad practice.

But yes, it seems a fair number of programs require minor updates to work under SP1.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error between Win7 and Server 2008 martin_metal_88 Networking 27 February 25, 2011 08:22 PM
Windows SMP on server 2008 martin_metal_88 HardwareCanucks F@H Team 3 December 29, 2010 02:22 AM
Server 2008 R2 JD HardwareCanucks F@H Team 4 January 29, 2010 11:57 AM
Windows Server 2008, as my main OS. decivox O/S's, Drivers & General Software 9 March 3, 2009 07:15 AM
Server 2008 as a Workstation :) lcdguy O/S's, Drivers & General Software 5 July 30, 2008 03:46 PM