Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old January 19, 2008, 11:10 AM
Prof. Dr. Silver's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 1,187
Default

But see if your POST thingie gives any error codes.....that's what it's for!!! Check the manual from the motherboard and see if there's a failure or something.
__________________
Hardcore Folding at it's BEST! HWC - TPU.... There can be only one team in front! TPU, can you smell our *sses already?
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old January 19, 2008, 11:30 AM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,598
Default

Quote:
Originally Posted by Supergrover View Post
msconfig
Please do not recommend "msconfig" as it can put your system into a "diagnostic" mode.

If you want to modify the bootmenu of vista use either

EasyBCD
Download EasyBCD 1.7.1 - NeoSmart Technologies
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old January 19, 2008, 11:55 AM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,246

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by enaberif View Post
Please do not recommend "msconfig" as it can put your system into a "diagnostic" mode.

If you want to modify the bootmenu of vista use either

EasyBCD
Download EasyBCD 1.7.1 - NeoSmart Technologies
Nice App
Yes msconfig CAN put your system into diagnostic, but the keyword there is can.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old January 19, 2008, 03:17 PM
Top Prospect
 
Join Date: Dec 2007
Location: Alberta
Posts: 63
Default

The POST code even when it's just about to start reading the disc stays at FF
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old January 19, 2008, 11:50 PM
Top Prospect
 
Join Date: Dec 2007
Location: Alberta
Posts: 63
Default

Wow, got a version of XP Prof working, and it works fine! Nothings wrong with my system! wohoo!
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old January 20, 2008, 12:00 AM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,598
Default

I told you that back on Page 1 >.<
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old March 8, 2008, 03:02 PM
open-6's Avatar
Rookie
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montréal
Posts: 9
Default

Quote:
Originally Posted by enaberif View Post
Always put XP then Vista and put them onto two different partitions.

Vista will cope better with XP being installed first with its boot menu.
Can I put XP and Vista onto two different drives?
__________________
Intel Pentim 4 2.80 GHz
Asus P4C800-E Deluxe
Kingwin KT-424-BK-WM
Antec TRUE430
Corsair TWINX1024-3200LL
ATI Radeon 9600 PRO
Maxtor DiamondMax Plus 9 120 GB
Sound Blaster Audigy 2 Platinum
Pioneer DVR-112D
Plextor PX-W4824TA
Panasonic 1.44 M floppy drive
NEC Multisync LCD1760NX-BK-1
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old March 8, 2008, 05:11 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,246

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by open-6 View Post
Can I put XP and Vista onto two different drives?
Yup
Same as using partitions.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to de-couple dual boot Malam O/S's, Drivers & General Software 7 February 3, 2008 09:53 AM
won't boot up Jhayman Troubleshooting 0 December 6, 2007 10:41 AM
Dual boot vista 64 on second HD Babrbarossa O/S's, Drivers & General Software 8 December 4, 2007 01:42 PM
dual boot how to ? Jim Storage 18 August 11, 2007 05:45 PM
Vista Boot Agent question slugbug O/S's, Drivers & General Software 0 April 30, 2007 12:50 PM