Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old October 15, 2010, 07:08 PM
ToXic's Avatar
MVP
 
Join Date: Aug 2009
Location: Calgary, AB
Posts: 469
Default So my local repair place left Vantage Professorial on my laptop...

SO i was having problems with my card in my G73 laptop, so my local shop used 3d mark vantage professorial on it, and have no unistalled it. Im wondering if the key is multi use and valid, because i wana put it on my desktop.

If your thinking, why not try it, well im away from my desktop for the weekend.
__________________
Some kind of pathetic Apple convert

17" Macbook Pro - Stock
15" Macbook Pro Retina - Stock
13" Macbook Air - Stock

Last edited by ToXic; October 15, 2010 at 07:14 PM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old October 15, 2010, 07:22 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

i would have to say wipe it if you want to stay on the legal side of things :)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old October 15, 2010, 07:24 PM
ToXic's Avatar
MVP
 
Join Date: Aug 2009
Location: Calgary, AB
Posts: 469
Default

Quote:
Originally Posted by _dangtx_ View Post
i would have to say wipe it if you want to stay on the legal side of things :)
Well professorial is multi-use licencing right?
__________________
Some kind of pathetic Apple convert

17" Macbook Pro - Stock
15" Macbook Pro Retina - Stock
13" Macbook Air - Stock
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old October 15, 2010, 07:28 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

Quote:
Originally Posted by ToXic View Post
Well professorial is multi-use licencing right?
possibly, but do you have official+written consent to use license? :)
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old October 15, 2010, 07:29 PM
martin_metal_88's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Quebec City
Posts: 4,175

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by ToXic View Post
Well professorial is multi-use licencing right?
Yes it is But they probably use a cracked key like most of the place so use it and have fun
__________________
Ask for more

Martin_metal_88
Colenzo : See system spec!

Odysseus : I7 860 @ 3.6Ghz || GA P55-UD5 || G.skill Ripjaws F3-16000 2000Mhz 2X2GB || Coolermaster ATCS 840 || Silverstone Strider plus 850W || WD 640 black - WD 1TB green - Samsung F3 2TB || MSI 5670 1GB Cyclone ||Coolermaster Hyper 212 + ||

Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old October 15, 2010, 07:30 PM
ToXic's Avatar
MVP
 
Join Date: Aug 2009
Location: Calgary, AB
Posts: 469
Default

Quote:
Originally Posted by martin_metal_88 View Post
Yes it is But they probably use a cracked key like most of the place so use it and have fun
I like your answer, so yea... ima drop it on the old deskotopo! I thinks its fair as the copy that came with my board didnt work.
__________________
Some kind of pathetic Apple convert

17" Macbook Pro - Stock
15" Macbook Pro Retina - Stock
13" Macbook Air - Stock
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old October 15, 2010, 07:32 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

i give up lol.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old October 15, 2010, 07:35 PM
ToXic's Avatar
MVP
 
Join Date: Aug 2009
Location: Calgary, AB
Posts: 469
Default

Quote:
Originally Posted by _dangtx_ View Post
i give up lol.
Damn right. xD
__________________
Some kind of pathetic Apple convert

17" Macbook Pro - Stock
15" Macbook Pro Retina - Stock
13" Macbook Air - Stock
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old October 15, 2010, 07:38 PM
MacJunky's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Creston, BC
Posts: 1,727

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by ToXic View Post
the copy that came with my board didnt work.
Why did it not work?
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old October 15, 2010, 07:39 PM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,927

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by martin_metal_88 View Post
Yes it is But they probably use a cracked key like most of the place so use it and have fun
Most likely. The only real downfall is that you can't submit your results to ORB. Otherwise, nobody's the wiser
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GTA place that will fix a laptop ? sumik Troubleshooting 2 July 24, 2010 08:40 AM
OLD PC repair kendallcschm CPU's and Motherboards 38 January 18, 2010 08:17 PM
[WTB] Gaming Laptop/ Notebook (Local) wonton1017 Buy/Sell & Trade 4 August 24, 2009 01:00 PM
repair shop name tzetsin Off Topic 12 April 16, 2009 05:13 PM
xp repair not a option dirtfarmer O/S's, Drivers & General Software 10 June 15, 2008 04:50 AM