Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old June 8, 2010, 01:58 PM
Alpine's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Boucherville / South shore of MTL
Posts: 864

My System Specs

Default Cannot install Office2010 need help....

Here my problem.

I have try to install office 2007 32 bits on my Seven64. Install have crash. (error from the Dvd).
I pickup a OFFICE 2010 SELECT EDITION RTM X64.DVD from the work and i try to install it and it told me that i have already a 32bits version that i need to remove. I have remove it before trying to install the x64 version. I do have run Ccleaner and still have the same error. Anyone have some tips/help ?!

Thanks !
__________________
Main system
|I7 3930K|Asus P9X79 WS|Evga GTX 690 Signature|Samsung 256G Pro|Corsair H100|Dominator Platinium 16GB 2133Mhz|
Corsair AX1200|Corsair 540 AIR|Corsair SP2500|Corsair Vengeance 2000|
Server system
|I7 3820|Asus P9X79|12G G.Skill 1600Mhz|Noctua NH-D14|Corsair Force 3 120GB|LSI megaRAID 9261 8|RAID5 5X 3TB|Corsair AX650|Fractal Design Arc Midi|

Twitch
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old June 8, 2010, 02:17 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,563

My System Specs

Default

System restore to a point prior to your attempt at installing office 2007?
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old June 8, 2010, 04:21 PM
Alpine's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Boucherville / South shore of MTL
Posts: 864

My System Specs

Default

good idea i didn't think about the system restore.. ill give a try !! Thx SSWilson
__________________
Main system
|I7 3930K|Asus P9X79 WS|Evga GTX 690 Signature|Samsung 256G Pro|Corsair H100|Dominator Platinium 16GB 2133Mhz|
Corsair AX1200|Corsair 540 AIR|Corsair SP2500|Corsair Vengeance 2000|
Server system
|I7 3820|Asus P9X79|12G G.Skill 1600Mhz|Noctua NH-D14|Corsair Force 3 120GB|LSI megaRAID 9261 8|RAID5 5X 3TB|Corsair AX650|Fractal Design Arc Midi|

Twitch
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old June 8, 2010, 05:35 PM
Alpine's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Boucherville / South shore of MTL
Posts: 864

My System Specs

Default

I solve my prob. Doing a restore didn't work.
I have decide to run XP in the wdinows Virtualisation (how spelling the word LoL) and then install my old version of office.... thx guysw !
__________________
Main system
|I7 3930K|Asus P9X79 WS|Evga GTX 690 Signature|Samsung 256G Pro|Corsair H100|Dominator Platinium 16GB 2133Mhz|
Corsair AX1200|Corsair 540 AIR|Corsair SP2500|Corsair Vengeance 2000|
Server system
|I7 3820|Asus P9X79|12G G.Skill 1600Mhz|Noctua NH-D14|Corsair Force 3 120GB|LSI megaRAID 9261 8|RAID5 5X 3TB|Corsair AX650|Fractal Design Arc Midi|

Twitch
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old June 8, 2010, 06:19 PM
ipaine's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Edmonton, AB
Posts: 2,061

My System Specs

Default

If you follow this you should be able to install Office 2010 64bit.

How to manually uninstall the 2007 Office system if you cannot uninstall it by using the "Add or Remove Programs" feature

That will walk you through a manual removal of office 2007.
__________________
"Nothing sucks more than that moment during an argument when you realize you're wrong."


Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old June 9, 2010, 02:51 PM
r0bc's Avatar
Allstar
 
Join Date: Apr 2009
Location: AB
Posts: 688

My System Specs

Default

FYI Microsoft recommends everyone installs 32 bit unless you have a need for Excel spreadsheets bigger then 2 GB's or some other crazy thing.
__________________

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Driver install to OS for another PC clone63 O/S's, Drivers & General Software 0 March 24, 2010 09:04 PM
How to install a window? Overclocker~4.1 Guides & How-to's 29 October 13, 2009 03:56 PM
os won't install Zodgrod Troubleshooting 20 May 11, 2009 06:26 AM
ultimate install closed down after install prebent O/S's, Drivers & General Software 0 September 25, 2008 02:05 AM
Ubuntu 8.04 install Osnaz O/S's, Drivers & General Software 2 July 30, 2008 08:01 AM