Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old May 6, 2010, 05:40 AM
Pukka's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Dec 2009
Location: Ottawa
Posts: 65

My System Specs

Default Windows 7 Startup Issues

So here's the deal. In December I set up RAID 0 with two new WD Caviar Black 1TB drives. Work decently well with a few minor hickups until about a month ago. Since April startup breaks every couple of boot ups. The computer will sit at the windows splash screen for ever, not doing anything. The only way to fix it is to do startup recovery's system restore. If I try to restore to the most recent point it won't work, so I have to go one or two earlier.

In startup recovery it is also a huge pain because I have to load my RAID drivers before it will recognise my Windows install. This doesn't work half the time. Once I have finally restored Windows it breaks again a couple of boot ups later. I can usually tell when it will break because Windows freezes at the log off screen.

I've tried re-installing Windows twice now, and always the same thing. I tried remembering what I did a month ago that I have to do on each install: I installed Catalyst 10.3, and one of the first things I do on a fresh install is update Catalyst.

Sorry for the novel I had to write. Any input will be greatly appreciated
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Beeps on startup? hen555 Troubleshooting 2 December 23, 2009 05:03 PM
Startup problem scottman Troubleshooting 5 October 7, 2009 07:56 PM
G15 in Windows 7 Driver Issues SneakySnake Peripherals 3 June 6, 2009 05:45 PM
Comments for startup Pike HardwareCanucks F@H Team 14 May 17, 2009 07:52 PM
WTF - Windows Logging Me off on Startup CasheKicker Troubleshooting 9 March 25, 2008 08:25 AM