Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #41 (permalink)  
Old December 25, 2009, 09:30 AM
Full Speed's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Mount Pearl, Newfoundland
Posts: 813

My System Specs

Default

Never really experienced that no.

Well I got my SSD installed and used the 185.85 driver. Normally every 2 out of 3 boots I would experience problems. I've rebooted about 10 times or more this morning and haven't seen anything yet.
Reply With Quote
  #42 (permalink)  
Old December 30, 2009, 11:32 AM
zlojack's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 2,057

My System Specs

Default

I've had a 260 and a 280 both go blackscreen on me with the 195.65 driver installed. Not sure if it's the card dying or something else. This was on the Classified NF200 version.

Now I have 280s running SLI on the Gigabyte EX58-UD4P so I'm a bit leery about updating to 195.65 (running the 186 drivers) but I would like to fold in SLI and not worry about switching back and forth to game.
__________________
[SIZE=3]
Reply With Quote
  #43 (permalink)  
Old December 30, 2009, 10:17 PM
Jackquelegs's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Burnaby, BC
Posts: 2,590

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by jcmaz View Post
Random black screens during gaming...
Yep I get that a lot in SLi
__________________
Iapetos
Intel Core i7 930 D0 4.2ghz, Corsair XMS3 6X2GB DDR3-1600 CL 8-8-8-24, Xfire HD5870, Intel X-25M 34nm 80gb, Enermax Revolution85+ 1050W, Xonar D2X

Zephyranthes
E8400 4.0ghz, XFX 780i, Mushkin XP2 PC-6400, Antec Earthwatts 750W

Reply With Quote
  #44 (permalink)  
Old January 2, 2010, 06:25 PM
jcmaz's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Vancouver, BC
Posts: 2,453

My System Specs

Default

What happened to your SLI setup Jack?
__________________
“Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something.”

-Plato
Reply With Quote
  #45 (permalink)  
Old January 2, 2010, 09:58 PM
zlojack's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 2,057

My System Specs

Default

So far so good running with the 191.07 drivers
__________________
[SIZE=3]
Reply With Quote
  #46 (permalink)  
Old January 3, 2010, 03:02 AM
Jackquelegs's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Burnaby, BC
Posts: 2,590

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by jcmaz View Post
What happened to your SLI setup Jack?
I forgot to change the sig from the old system.
__________________
Iapetos
Intel Core i7 930 D0 4.2ghz, Corsair XMS3 6X2GB DDR3-1600 CL 8-8-8-24, Xfire HD5870, Intel X-25M 34nm 80gb, Enermax Revolution85+ 1050W, Xonar D2X

Zephyranthes
E8400 4.0ghz, XFX 780i, Mushkin XP2 PC-6400, Antec Earthwatts 750W

Reply With Quote
  #47 (permalink)  
Old March 5, 2010, 07:05 AM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,519
Default

Bumped for relevance.

.
__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NVIDIA GeForce 195.62 Drivers Receive WHQL Certification FiXT Press Releases & Tech News 3 November 27, 2009 06:07 PM
NVidia Beta 191.00 Drivers rjbarker O/S's, Drivers & General Software 9 November 25, 2009 06:26 PM
NVIDIA Releases GeForce 195.62 Beta Drivers FiXT Press Releases & Tech News 0 November 25, 2009 12:10 PM
NVIDIA 191.07 WHQL Drivers Released FiXT Press Releases & Tech News 9 October 7, 2009 04:34 PM
Nvidia driver 158.45 overclock warning ragenrok Overclocking, Tweaking and Benchmarking 7 June 17, 2007 06:49 PM