Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old October 8, 2009, 12:21 PM
Unknownm's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: New Westminster, B.C
Posts: 209

My System Specs

Default Windows 7 "Item not found"

Every time I make a new folder or copy files into another folder I get "Item not found" with 2 buttons (Try again) or (Cancel) when I press (Try again) it works :help:

Not only that if I make a new folder called "New folder" the window doesn't pops up, it's only when I name the folder a name or something.

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old October 16, 2009, 07:53 PM
..'Ant'..'s Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Nov 2007
Location: Laval,QC
Posts: 129

My System Specs

Default

I have the same exact problem. :( Can't seem to find a fix for this...
__________________

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old October 16, 2009, 08:30 PM
rjbarker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Courtenay, B.C
Posts: 5,932

My System Specs

Default

Uh oh.....= SP1 ...(already) ??!!
__________________
Introducing me n my OCD to Watercooling, is like taking an Alcoholic to an "all you can drink" Beach Bar in Mexico

.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old October 16, 2009, 09:01 PM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,883

My System Specs

Default

Perhaps you shouldn't be using the Administrator account?

No issues here on any of my PCs (4 desktops + 3 laptops) like this. No problems at all actually.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old October 16, 2009, 11:17 PM
rjbarker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Courtenay, B.C
Posts: 5,932

My System Specs

Default

Which version you using JDROM...I'm unsure right now...HP / Pro or Ultimate....my previous version of Vista was HP and seemed suffice....thoughts..
__________________
Introducing me n my OCD to Watercooling, is like taking an Alcoholic to an "all you can drink" Beach Bar in Mexico

.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old October 17, 2009, 09:16 AM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,883

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by rjbarker View Post
Which version you using JDROM...I'm unsure right now...HP / Pro or Ultimate....my previous version of Vista was HP and seemed suffice....thoughts..
Ultimate x64 on 3 desktops, 2 laptops and x86 on the rest since they only have 2GB RAM.

I don't think that really matters though, they all use the same core, just each higher edition has more crap thrown ontop of it.

Just for kicks though, on my Windows 7 x64 Ultimate VM (basically totally clean install), I enabled the Administrator account, and creating folders, naming them, deleting them is all fine. So I'm guessing there's some other underlying problem. Maybe it's your Antivirus? Or some other background program.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old October 17, 2009, 09:31 AM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

Turn off windows search. It's trying to index the folder when you rename it.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can you Help me with some price"s on these item"s norfolk Off Topic 4 September 20, 2009 10:51 AM
[WTB] 1/2" "T" fitting for watercooling Toronto122 Buy/Sell & Trade 5 February 26, 2009 09:38 AM
Quick urgent Q... Found a 9800GX2 for "cheap" Skyllz Video Cards 17 October 19, 2008 01:06 AM
"Girly" 2.5" IDE Enclosures encorp Storage 13 July 14, 2008 09:19 AM