Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #31 (permalink)  
Old July 8, 2009, 05:05 PM
Top Prospect
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 202
Default

I have to admit I didn't see a huge increase of speed on Firefox, but that it probably because my ISP throttles my connection... >_>
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old July 9, 2009, 01:21 AM
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,501

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by m0pelley99 View Post
I have to admit I didn't see a huge increase of speed on Firefox, but that it probably because my ISP throttles my connection... >_>
They have the internet in Newfoundland?
__________________
For my part I know nothing with any certainty, but the sight of the stars makes me dream.
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old July 9, 2009, 07:49 AM
Top Prospect
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 202
Default

Quote:
Originally Posted by YukonTrooper View Post
They have the internet in Newfoundland?
I'm sorry but that's the most ignorant question I've ever been asked in my life...
Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old July 9, 2009, 12:23 PM
Full Speed's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Mount Pearl, Newfoundland
Posts: 811

My System Specs

Default

Sarcasm...

I don't notice a huge difference in 3.5. Like someone else said gmail seems a bit faster, but that's really all I've noticed.
Reply With Quote
  #35 (permalink)  
Old July 9, 2009, 01:16 PM
FiXT's Avatar
Hall of Fame
 
Join Date: Apr 2008
Location: GVRD
Posts: 3,343

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by m0pelley99 View Post
I'm sorry but that's the most ignorant question I've ever been asked in my life...
I agree! Of course they have internet in Newfoundland, the internet is everywhere, its just a virtual thing

I just wasn't aware know Newfies could connect to it.
Reply With Quote
  #36 (permalink)  
Old July 12, 2009, 01:36 PM
Rookie
 
Join Date: May 2009
Posts: 10
Default Firefox

I don't know why but now when I hit back page it jumps back 2 pages?
Reply With Quote
  #37 (permalink)  
Old July 13, 2009, 12:35 AM
Jake_HT's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Calgary, AB
Posts: 1,986

My System Specs

Default

I noticed that it is a bit faster. My add ons are working. I'm happy.

Thumbs up to mozilla.
__________________
http://jakeht.deviantart.com/
Reply With Quote
  #38 (permalink)  
Old July 19, 2009, 02:09 PM
Rookie
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Default

FF3.5 is way faster than FF3. I approve this version
Reply With Quote
  #39 (permalink)  
Old July 20, 2009, 09:15 AM
bhsbbt's Avatar
Rookie
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 3
Default

Bah, half my add-ons don't work the others are glitchy and I still get errors with Java sometimes
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Its actually fast now Eagle Eye Off Topic 14 May 9, 2009 12:11 AM
Help with web proxies. NuxTux Networking 1 May 25, 2008 07:58 AM
Can someone check... Web frosty Off Topic 18 August 20, 2007 02:41 AM
The Barcelona is fast, REALLY FAST!: AMD Babrbarossa Press Releases & Tech News 2 April 25, 2007 08:02 AM
Firefox 2.0.0.2 has been released Supergrover Press Releases & Tech News 1 February 25, 2007 11:11 AM