Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old June 20, 2009, 04:59 PM
shayan288's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Vancouver, BC, Canada
Posts: 911
Default EVGA site down?

Hi all,
Is it just me or has EVGA's site been down for liek.. 3 days?
I wanna register my motherboard, that I bought from someone who told me that he hasn't registered yet, and I am afraid that the time I have to register might expire just because the site is down?
Is it really down,
and if it is down now and my time expires,
do you think EVGA would allow me tostill register?
__________________
The 288

Q9550 E0 stepping @ 4Ghz
Gigabyte EP45 UD3P
G.Skill pc2 8500 1066mhz RAM
Corsair TX750 Watt Power Supply
Western Digital 500gb and Seagate 500gb in RAID 0
Western Digital 250gb
Antec 1200
OCZ Vendetta 2 LGA 775 CPU cooler with bolt thru kit
XFX HD5970
Steelseries 7G Mechanical Keyboard
Samsung 305T 30 Inch 2560x1600 LCD monitor
Altec Lansing 5.1 Surround Speakers, Sennheiser HD215's, G35's
Steelseries Xai Laser Mouse
Windows 7 Ultimate x64
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old June 20, 2009, 05:13 PM
3oh6's Avatar
Hardware Canucks Reviewer
 
Join Date: Mar 2007
Location: Edmonton, AB
Posts: 1,052
Default

has been and is currently working fine over here. might want to check with another browser or your network as something is definitely wrong on your end.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old June 20, 2009, 05:24 PM
fefox's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Manitoba N50 15.5944', W101 2.2833'
Posts: 324

My System Specs

Default

works for me as well, whats the url you are trying to use?
__________________
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old June 20, 2009, 05:55 PM
shayan288's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Vancouver, BC, Canada
Posts: 911
Default

evga.com its still not working
__________________
The 288

Q9550 E0 stepping @ 4Ghz
Gigabyte EP45 UD3P
G.Skill pc2 8500 1066mhz RAM
Corsair TX750 Watt Power Supply
Western Digital 500gb and Seagate 500gb in RAID 0
Western Digital 250gb
Antec 1200
OCZ Vendetta 2 LGA 775 CPU cooler with bolt thru kit
XFX HD5970
Steelseries 7G Mechanical Keyboard
Samsung 305T 30 Inch 2560x1600 LCD monitor
Altec Lansing 5.1 Surround Speakers, Sennheiser HD215's, G35's
Steelseries Xai Laser Mouse
Windows 7 Ultimate x64
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old June 20, 2009, 05:55 PM
shayan288's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Vancouver, BC, Canada
Posts: 911
Default

even a friend tried it and its not working for him
__________________
The 288

Q9550 E0 stepping @ 4Ghz
Gigabyte EP45 UD3P
G.Skill pc2 8500 1066mhz RAM
Corsair TX750 Watt Power Supply
Western Digital 500gb and Seagate 500gb in RAID 0
Western Digital 250gb
Antec 1200
OCZ Vendetta 2 LGA 775 CPU cooler with bolt thru kit
XFX HD5970
Steelseries 7G Mechanical Keyboard
Samsung 305T 30 Inch 2560x1600 LCD monitor
Altec Lansing 5.1 Surround Speakers, Sennheiser HD215's, G35's
Steelseries Xai Laser Mouse
Windows 7 Ultimate x64
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old June 20, 2009, 06:02 PM
reaverclan's Avatar
MVP
 
Join Date: May 2007
Location: USA,CA
Posts: 438

My System Specs

Default

works for me.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old June 20, 2009, 06:36 PM
fefox's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Manitoba N50 15.5944', W101 2.2833'
Posts: 324

My System Specs

Default

change your dns server to 208.67.222.222 and see if it works
__________________
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old June 20, 2009, 07:01 PM
niallm1dotcom's Avatar
Rookie
 
Join Date: Jun 2009
Location: Africa
Posts: 34
Default

I'm in England, it's working fine. This is the url for the site

EVGA | Intelligent Innovation

Tried to find an IP address for the site that works but come up with nothing.

Is your friend perhaps on the same ISP as you?
__________________
Hope you check my site: http://www.niallm1.com. Not fully up an running yet though...Stay tuned...
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old June 20, 2009, 08:21 PM
Prof. Dr. Silver's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 1,187
Default

It even works from my cell phone..... :)
__________________
Hardcore Folding at it's BEST! HWC - TPU.... There can be only one team in front! TPU, can you smell our *sses already?
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old June 20, 2009, 09:47 PM
shayan288's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Vancouver, BC, Canada
Posts: 911
Default

oh, yeah its working now. thanks guys.
__________________
The 288

Q9550 E0 stepping @ 4Ghz
Gigabyte EP45 UD3P
G.Skill pc2 8500 1066mhz RAM
Corsair TX750 Watt Power Supply
Western Digital 500gb and Seagate 500gb in RAID 0
Western Digital 250gb
Antec 1200
OCZ Vendetta 2 LGA 775 CPU cooler with bolt thru kit
XFX HD5970
Steelseries 7G Mechanical Keyboard
Samsung 305T 30 Inch 2560x1600 LCD monitor
Altec Lansing 5.1 Surround Speakers, Sennheiser HD215's, G35's
Steelseries Xai Laser Mouse
Windows 7 Ultimate x64
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Site Organization. BALISTX Suggestions & Feedback 13 July 22, 2008 04:27 PM
Site down? 3.0charlie Suggestions & Feedback 4 July 8, 2008 10:33 PM
Site Owner I didn't realise who owns this site Shadowmeph Off Topic 20 January 22, 2008 07:03 PM
Site question. qwerty Suggestions & Feedback 5 October 25, 2007 05:20 AM
Forum/Site cdn_Madrach Suggestions & Feedback 48 October 16, 2007 07:45 AM