Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old June 9, 2009, 12:07 PM
Soultribunal's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mississauga
Posts: 8,066

My System Specs

Default Remote Viewing Software

Hey everyone,

I want to know if there is software out there that will allow me to log into my PC's at home while I'm away from them ( I know there is but I want to know if anyones had experience with any given kind).

Basically, and this is how you know you're an addict, I want to periodically monitor my computers as they Fold away to make sure everything is going well lol!

So, any thoughts?

Regards,
ST
__________________




"We know not why he calls for us, only that when he does we must answer" - DMP 2009

"Dear Iceberg, I am sorry to hear about global warming. Karma is a bitch. Signed - Titanic"

I would rather believe and find god doesn't exist than to not believe and find that he does.

www.realhardwarereviews.com
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old June 9, 2009, 01:03 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,630

My System Specs

Default

I know Window's Remote Desktop Connection can handle that.

Heavily addicted to folding Dennis?

__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old June 9, 2009, 01:46 PM
grinder's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 821

My System Specs

Default

remote desktop works rather well. Accept for GPU folding clients.

On my "farm" i have fahmon monitoring the machines who are GPU folding and "remote" into that one. The problem being that GPU folding client crashes when you open the terminal services session. THis has a lot to do with the fact that when you use windows remote desktop and look at the video card properties NULL appears for the video-card type. It's a known FAH bug i read about on their forums, and experienced it myself.

Ultra VNC is supposed to work well for this and is free.
__________________
Phenom II 945 :: ASUS M4A78-E (780G) :: BFG 285GTX :: 4GB Mushkin DDR2 (5-4-4-12) :: Creative Xi-Fi :: Seagate 500 gig 7200.12 (better than WD BLACK!!!!!) :: Samsung 2493HM
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old June 9, 2009, 01:56 PM
Soultribunal's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mississauga
Posts: 8,066

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
I know Window's Remote Desktop Connection can handle that.

Heavily addicted to folding Dennis?


Yes, it is True, I have the addiction!
I'd blame you but I'd more than likely thank you instead.

Okay, I'll check both those out and see which works best.

ST
__________________




"We know not why he calls for us, only that when he does we must answer" - DMP 2009

"Dear Iceberg, I am sorry to hear about global warming. Karma is a bitch. Signed - Titanic"

I would rather believe and find god doesn't exist than to not believe and find that he does.

www.realhardwarereviews.com
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old June 9, 2009, 02:57 PM
TopDogZero's Avatar
Allstar
 
Join Date: May 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 558

My System Specs

Default

You can give TeamViewe a try, it's free fro non-commercial use.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old June 9, 2009, 02:58 PM
Top Prospect
 
Join Date: May 2008
Location: North York, ON
Posts: 98

My System Specs

Default

i use logmein
__________________
Desktop: Asus Maximus V Gene | 3570K @ 4.2Ghz | 4x4GB G.Skill DDR3-1600 16GBXL 9-9-9-24 | Patriot PYRO SE 240GB SSD | Gigabyte 650ti Boost | Seasonic X-460FL 80PLUS Gold Modular Fanless Power Supply

http://feedback.ebay.ca/ws/eBayISAPI...onthelam7&iid=
http://heatware.com/eval.php?id=44147
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old June 9, 2009, 04:11 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,598
Default

pssst.

Its called Radmin..

Its out "there"
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old June 9, 2009, 04:18 PM
Nodscene's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Toronto
Posts: 954
Default

I second LogMeIn, it's free and works great. We are in the process of getting all our clients setup with LogMeIn.
__________________

Create something idiot proof and they will make a better idiot.
_____________________________________

Intel Q6600 - Gigabyte EP35-DS4 - OCZ Reaper 4gig PC2-6400 - XFX 8800GT 512Mb Alpha Dog - AuzenTech X-Fi Prelude - Alesis M1Active MK2 - Corsair HX-620 - Silverstone Temjin TJ05B-X - Scythe Katana 2 - WD Raptor 150Gb - Seagate 7200.11 750Gb x2 - Samsung SH-S203N
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old June 9, 2009, 05:59 PM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,896

My System Specs

Default

RealVNC is another.

Basically all non-MS solutions will be using some form of VNC.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old June 9, 2009, 11:29 PM
grinder's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 821

My System Specs

Default

isn't Radmin the software that would always drive anti virus programs bonkers?
__________________
Phenom II 945 :: ASUS M4A78-E (780G) :: BFG 285GTX :: 4GB Mushkin DDR2 (5-4-4-12) :: Creative Xi-Fi :: Seagate 500 gig 7200.12 (better than WD BLACK!!!!!) :: Samsung 2493HM
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I need a remote control TimTheEnchanter Peripherals 2 May 18, 2009 11:47 AM
[WTB] tv tuner with remote werth Buy/Sell & Trade 3 January 10, 2009 04:08 AM
remote desktop CTA Networking 13 November 20, 2008 01:40 PM
Current Active Users Viewing This Thread arekieh Suggestions & Feedback 3 October 7, 2008 10:37 PM
Viewing Images if not logged in. Cptn Vortex Suggestions & Feedback 8 January 16, 2008 04:27 PM