Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 24, 2009, 10:00 AM
MVP
 
Join Date: Oct 2008
Location: Sunshine coast, BC
Posts: 468
Default 2 problem in win 7?

1st, what could be stopping NFSprostreet from playing 181.71 drivers, sound but no pic and nfx .exe error not responding?

2nd, IE just stoped working, how do I reinstall ie and were do I find it down load or can I uninstall the IE that is there and how?
Thanks
__________________
x4 965BE 3.7ghz / Tuniq Tower 120/ xfire HD6870s / G Skill 12800CL9D 4x4GBXL/ S12D 850w/ GA 990FXA-UD3 /WD640AALS Black, WD1TB FALS x1, / Dell IPS 1920x1080/ Win 7 64
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old March 24, 2009, 10:49 AM
Digikid's Avatar
Banned
 
Join Date: Jan 2009
Location: Ontario
Posts: 1,731
Default

1.) No idea
2.) Use Firefox.

If you MUST have Internet Explorer....just go to Microsofts site and download the new IE8 that just came out.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old March 24, 2009, 10:57 AM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

IE quit for me yesterday as well, an ieframe.dll error.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old March 24, 2009, 11:02 AM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,404
Default

Remember, it is a beta.

Also, a little birdie told me that within the next two weeks we will see some seriously good Win 7 drivers from Nvidia.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old March 24, 2009, 11:05 AM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

A little green Birdie?
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old March 24, 2009, 11:16 AM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,404
Default

Tweet!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old March 24, 2009, 11:23 AM
MVP
 
Join Date: Oct 2008
Location: Sunshine coast, BC
Posts: 468
Default

Squeetard, I was doing some searching through the msn page then I got a compatiblity wizard window, can't remember what I clicked then bam no internet but updates worked, so I fiddle around for a few days and screw it up even more, now I get no updates, I tried reinstalling ie 8 and it said no (can't remember why).

The nfs prostreet is driving me nuts, it works on 178 drivers but runs choppy(freezes occassionally) any other driver sound and no pic.

I'll boot into win 7 and devote another couple hours to it then if all fails format.

Thanks and I'll keep an eye out for the green birdie drivers in the next few weeks.
__________________
x4 965BE 3.7ghz / Tuniq Tower 120/ xfire HD6870s / G Skill 12800CL9D 4x4GBXL/ S12D 850w/ GA 990FXA-UD3 /WD640AALS Black, WD1TB FALS x1, / Dell IPS 1920x1080/ Win 7 64
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old March 24, 2009, 11:38 AM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

I just fixed mine.

Run "sfc /scannow" from the command prompt.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old March 24, 2009, 02:44 PM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,815

My System Specs

Default

Run Pro Street in Vista compatibility? Install any patches for the game as well.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old March 24, 2009, 02:53 PM
MVP
 
Join Date: Oct 2008
Location: Sunshine coast, BC
Posts: 468
Default

I fixed the ie problem, formated and reinstalled 7.

I think I tried that with prostreet but I'll give it another try.
__________________
x4 965BE 3.7ghz / Tuniq Tower 120/ xfire HD6870s / G Skill 12800CL9D 4x4GBXL/ S12D 850w/ GA 990FXA-UD3 /WD640AALS Black, WD1TB FALS x1, / Dell IPS 1920x1080/ Win 7 64
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hardware problem or HAL problem? andynerd Troubleshooting 1 March 7, 2009 08:03 PM
CCC problem Dar_ell O/S's, Drivers & General Software 4 September 17, 2008 09:52 PM
Little problem... AnthraxAdrian RAM 7 June 24, 2008 02:41 PM
got a little problem v0maru CPU's and Motherboards 3 March 20, 2008 07:57 PM
problem... omgwtf Troubleshooting 35 May 15, 2007 08:06 PM