Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old January 15, 2009, 06:26 PM
Silvgearx's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Toronto
Posts: 2,106

My System Specs

Default Why does XP 32bit have wrong OC display?

You guys know when you right clicks + properties on XP and it shows the CPU speed, ram and such.

To get a higher OC i have set the muti for my E2180 to 9x and FSB to 355 for an OC of 3.195ghz. When i open real temps + CPUZ its got the correct reading. But when i right click on my computer's properties its saying CPU speed is at 3.55ghz

all other setting on bios disable on the E2180 except for the muti set to 9x


Last edited by Silvgearx; January 16, 2009 at 08:56 PM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old January 15, 2009, 08:24 PM
CanadaRox's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Feb 2008
Location: Scarborough (Toronto)
Posts: 614
Default

I wouldn't worry too much about what XP is detecting. As long as the clocks are working right (CPU-Z) thats all that matters.
__________________
Project: Black and White
i7 920 D0 | 3 x 2GB DDR3 | EVGA X58 SLI LE
XFX 4890 | Corsair HX750 | Corsair Obsidian
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XP? Vista? 32bit? 64bit? 7? RainMaker O/S's, Drivers & General Software 30 January 13, 2009 06:08 PM
Trying to install XP home 32bit FreqE1 Troubleshooting 11 November 10, 2008 12:55 PM
x-fi elite pro and vista 32bit, anyone using? Ukonjack Audio 2 January 11, 2008 09:40 AM
32bit Vs 64bit XP enzeo O/S's, Drivers & General Software 6 September 28, 2007 01:53 PM
Vista 32bit RAM limitations Babrbarossa RAM 22 July 16, 2007 06:31 AM