Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 17, 2008, 08:02 AM
Dr_BenD_over's Avatar
Fallen Folder
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 2,418

My System Specs

Default Teamspeak - Can't connect anymore!?

This is weird. I can no longer connect to my TS server via the real world IP. Other's can, but I can't connect to my account or the general account if I use the external IP. If I use the internal IP it will work, but it's odd that it just started doing this when I've used the external IP for YEARS. My TS server is still presently on my gaming machine as I haven't had the time to set it up and test it on my Atom. The correct ports are forwarded to the correct local IP. I though maybe it had something to do with port 80 now being forwarded to my Atom, but it worked last weekend. Any thoughts? I've reset and rebooted the router, used the other LAN port on my PC. Removed last weeks patches and actually wnet back to a system restore point on the PC from when it worked.
__________________
All's well that's Haswell
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 21, 2008, 03:00 PM
Dr_BenD_over's Avatar
Fallen Folder
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 2,418

My System Specs

Default

OK really confused now. I've got it up and running on the Atom, but I still can't connect via the real work IP anymore
__________________
All's well that's Haswell
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 3, 2008, 11:42 PM
MVP
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: Alberta
Posts: 262

My System Specs

Default

Your tcp Query port is forwarded aswell? Default is 51234

This url will give instruction on how to determine your query port.

TeamSpeak TCP Query Port Finder - TSViewer.com


This url will test your server's accessibility from outside your network.

Manual TeamSpeak Server Scan - TSViewer.com

Hope it helps, I have a couple of those running here, 1 per ip address.
__________________
Code:
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 4, 2008, 04:21 PM
Dr_BenD_over's Avatar
Fallen Folder
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 2,418

My System Specs

Default

It shows up and everything, I can even admin the server via the real world IP, but it won't connect with the client.

Not PC related, I tried my Vista boot and my craptop, same thing, so router (again) or ISP (I have been having issues with Hamachi too)

Can't connect from work using Eastlink, but that may be the firewall at work, but I can connect from the craptop using dial-up from Aliant.
__________________
All's well that's Haswell

Last edited by Dr_BenD_over; December 5, 2008 at 08:26 AM.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old December 5, 2008, 09:21 AM
MVP
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: Alberta
Posts: 262

My System Specs

Default

I assume your windows firewall, Norton firewall both have TS Server and TS client ports and permissions set to go? Port 80 is sometimes shut down by isp's, in any case it wont affect your TeamSpeak.
__________________
Code:
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes