Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 12, 2008, 03:36 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,474

My System Specs

Default Did M$ go out of their way to break GMail with the last update???

Grrrrr.........

I've been using GMail as my main account since I moved (needed an on-line addy for the transition). Everything was fine under IE until this week's M$ security update, and now I'm getting an error trying to access (goes away after two attempts to get to the Gmail site).

Are they trying to force me to take up hotmail rather than GMail???? Sorry folks, but if it continues I'll just switch my browser over to FF from IE.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 12, 2008, 03:37 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Edmonton
Posts: 1,628
Default

Um, my wife's box has this problem ,has had it for many months, but mine does not. Sometimes she can go a week without seeing it, but other times it's every time. It's not the update, for sure.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 12, 2008, 03:40 PM
Eldonko's Avatar
Hardware Canucks Reviewer
 
Join Date: Apr 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 5,445
Default

Working fine on FF, could be an IE issue I suppose, since I never had 1 issue with FF and gmail at this point.
__________________
Donkeys kill more people annually than plane crashes or shark attacks.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 12, 2008, 03:42 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,474

My System Specs

Default

Hrmmmmm

Well, I do regular updates (at least weekly) and I've been using GMail paired with IE for the last 2 months without seeing this problem until after the latest update. Maybe Google is doing something.... maybe has something to do with their new browser????
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old September 12, 2008, 03:43 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,474

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Eldonko View Post
Working fine on FF, could be an IE issue I suppose, since I never had 1 issue with FF and gmail at this point.
Yeah, the GMail faq suggests either using a different browser, or reverting to an earlier version of gmail.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old September 12, 2008, 03:50 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Edmonton
Posts: 1,628
Default

lol cookie issue, IMHO. Mine is still fine in IE, just installed defender update, others were done tuesday.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old September 12, 2008, 04:55 PM
CTA's Avatar
CTA CTA is offline
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: surrey (vancouver) bc canada
Posts: 2,012
Default

O_O

same here... no problems with surfing gmail via IE7

btw... honestly ie7 loads gmail is much faster than FF and opera... i dont know why...
__________________
---
NEW: customize case, hx100, i7 920, supreme hf, x58 sabertooth, 3gbx2 ram of ripjaws, xfx hd6950 CF. vertex 2 60gb, seagate and hitachi 1tb, dual mcp355 with ek rex v2, 2x koolance ar697, 2x mcr320, 6x zm-f3 fans.
OLD: cm 690, hx620, intel q9450, True Black, ga-ep45-ud3p, 2gbx2 ram of mushkin xp2 8500, xfx 285. wd caviar se16 640gb, 4x zm-f3 fans.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old September 12, 2008, 05:12 PM
Jack Rabbit's Avatar
Allstar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 784

My System Specs

Default

From a security perspective it would not be a bad idea to use a seperate browser for your personal mail and private websites (like banking). You could give Chrome a shot... I think there is little chance that GMail will ever have problems in Chrome.
__________________
He either fears his fate too much, or his deserts are small, that dares not put it to the touch, to gain or lose it all.
- James Graham
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old September 12, 2008, 05:43 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,474

My System Specs

Default

I don't do internet banking other than credit card purchases, and even those I'm not particularily fond of.

I figure I should get some kind of real person to person service for all of those nickle & dime service charges the banks like so much.... :)
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old September 12, 2008, 06:09 PM
Jack Rabbit's Avatar
Allstar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 784

My System Specs

Default

and here I thought I was the only one left on this continent with that opinion
__________________
He either fears his fate too much, or his deserts are small, that dares not put it to the touch, to gain or lose it all.
- James Graham
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes