Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > New Builds

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old June 9, 2012, 06:45 AM
JoeOnePack's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: May 2012
Location: GTA
Posts: 237

My System Specs

Default Watercooled - Finished Product!!! ***New Build*** (UPDATED WITH PICS)

Hey guys,

I just wrapped the build up about an hour ago. This is my first build and first attempt and watercooling.

I am ridiculously happy with the results. I didn't quite have the confidence before, but now I am happy I decided to go at it myself.

I have probably only had 10 hours of sleep in the past 5 days.

Almost seems time for double double from Timmy's!



By kyle87t at 2012-06-09

By null at 2012-06-09

By null at 2012-06-09
By kyle87t at 2012-06-09

By null at 2012-06-09

By null at 2012-06-09

Last edited by JoeOnePack; June 9, 2012 at 03:34 PM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old June 9, 2012, 09:17 AM
mattlef's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 1,977

My System Specs

Default

First i would edit the post removing information about how you acquired your copy of windows.

Secondly, it sounds like the board isnt even posting. Do you have a speaker to connect to the board to see what post codes you're getting? does your board have an LED post board?
__________________
Co-Host of the Dam Good Show

My Rig: Motivation 2.0
----------------
Build log - Motivation: Sponsored by Galaxy and Corsair
---------------
Check out the HardwareCanucks Youtube Channel for News/Reviews and more!
Instagram Twitter
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old June 9, 2012, 03:09 PM
JoeOnePack's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: May 2012
Location: GTA
Posts: 237

My System Specs

Default

It seems it was already taken care of. :D

I got through the problem I had earlier. I just stabbed the F11 key a million times and got into BIOS.

I am running an MSI M77A-GD65.

Anyone have any advice using these BIOS?
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old June 9, 2012, 03:38 PM
mattlef's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 1,977

My System Specs

Default

the issue you had is that the os drive wasnt plugged into the same sata headder that it was in before. So basically in the bios you need to go to the boot selection and select the os drive as the primary drive to boot from.

This should fix everything
__________________
Co-Host of the Dam Good Show

My Rig: Motivation 2.0
----------------
Build log - Motivation: Sponsored by Galaxy and Corsair
---------------
Check out the HardwareCanucks Youtube Channel for News/Reviews and more!
Instagram Twitter
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old June 9, 2012, 05:01 PM
Dzzope's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2010
Location: Irishman in Kiev, wOOoo, I'm an alien...
Posts: 2,728

My System Specs

Default

Nice build (pretty much what I would ideally like) though I'm not too sure of the 3 fans on the top of the case. I suppose thats an issue of room though?
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old June 9, 2012, 05:13 PM
JoeOnePack's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: May 2012
Location: GTA
Posts: 237

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Dzzope View Post
Nice build (pretty much what I would ideally like) though I'm not too sure of the 3 fans on the top of the case. I suppose thats an issue of room though?
It is an issue of room. I cannot fit the radiator and 3 fans inside the case. Not a huge deal. I don't care too much what the case looks like. I modified the poop out of it. :D


I just check the CheckBIOSII and it shows my CPU running at about 34 degrees celcius idle. I'm running an I7 2600k. Is this normal?
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old June 9, 2012, 05:15 PM
Dzzope's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2010
Location: Irishman in Kiev, wOOoo, I'm an alien...
Posts: 2,728

My System Specs

Default

I would have thought that it would be a bit cooler than that but the real test is at load.. Idle temps are meh...

Whats your load temps and what is the CPU running at (if it's over clocked, what clock and over voltage)
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old June 9, 2012, 07:24 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Calgary, AB
Posts: 3,344
Default

Sweet Joe, nice setup... you beat me to it.. able to take internal pics without lighting...
Also, I know you've done it before, mind posting the specs again :p
__________________
Intel E8400, Biostar TPower i45
G-Skill PC2-8500 4GB, Saphire HD4870 512mb
Cooler Master HAF 932, Enermax Galaxy DXX 1000W
Samsung 931BW 19" LCD, Logitech MX Revolution
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old June 9, 2012, 07:30 PM
Darksword's Avatar
Rookie
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 38
Default

Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old June 9, 2012, 10:09 PM
Dzzope's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2010
Location: Irishman in Kiev, wOOoo, I'm an alien...
Posts: 2,728

My System Specs

Default

or update your profile.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Finally finished the build....you thoughts? ginman522 New Builds 6 April 9, 2012 07:08 PM
Finished NZXT Phantom Build xhrrcollector Cases 11 January 4, 2011 10:20 PM
New half-finished build fails to boot. ImmaPC Troubleshooting 24 August 27, 2009 01:50 PM
Finally finished my I7 Build quikgp New Builds 11 August 12, 2009 07:07 AM
Just finished my 1st build Dogger1 New Builds 21 February 12, 2009 09:38 AM