Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > New Builds

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 24, 2009, 02:31 PM
lcdguy's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: An undisclosed location
Posts: 2,048
Default Possibly Rebuild

Well i finally want to look at purchasing my first home but i need to get some more cash and have been considering consolidating 2 my machines into one box and was wondering if this would be feasible (aside from the extra cpu/mobo.)

I was thinking about getting the antec 1200 / 900 (900 if it will fit, if not then 1200)

The following would be going into it from the 2 computers.

Asus P5Q Pro Mobo
Intel E8400
Sigmatex 1283 HSF
4 Sticks DDR (probably around 8GB)
4x 750GB WD Black Edition Drives
1x 500GB Seagate Boot Drive
1x SATA DVD Burner
1x Eide DVD Rom
E-VGA 9800 GX2
Matrix Orbital Typhoon GX
3ware SAS Raid Card
Corsair 750TX PSU
Various Fans
Windows Vista Ultimate 64

I would have for sale E7400, P5Q Pro, 2GB DDR, Antec 300, Antec Atlas, 500Watt Antec PSU (NEO HE i think), Xigmatek 1283 HSF
__________________
and now for something completely different

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old March 24, 2009, 06:55 PM
Realityshift's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Fort McMurray, AB
Posts: 2,486
Default

You would probubly have to go with a 1200 for that build, the GX2s fit in the 900 but not with that many hard drive cages full. Other then that looks good. What kind of VID on that E7400?
__________________
The Builders Hammer
Asrock P67 Fatal1ty, Intel i5 2500K @ 5.1ghz, 16gb HyperX 1600 CL8, Evga GTX 580 SC SLIed and water-cooled, HX850, Crucial M4 64gb, 640 black, 1tb + 3x 2tb greens, Haf X.


BF BC2: Bishop_SHIFT, Steam: Realityshift84, Xbox Live - SHIFTEDone84 ... Come play.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old March 24, 2009, 06:57 PM
lcdguy's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: An undisclosed location
Posts: 2,048
Default

Quote:
Originally Posted by Realityshift View Post
You would probubly have to go with a 1200 for that build, the GX2s fit in the 900 but not with that many hard drive cages full. Other then that looks good. What kind of VID on that E7400?
would CPU-Z tell me that as it's currently in use.
__________________
and now for something completely different

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old March 24, 2009, 07:00 PM
Realityshift's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Fort McMurray, AB
Posts: 2,486
Default

I dont think CPUz shows it, do you still have the box? its on there, or download real temp 3.0 it tells you on there I belive.
__________________
The Builders Hammer
Asrock P67 Fatal1ty, Intel i5 2500K @ 5.1ghz, 16gb HyperX 1600 CL8, Evga GTX 580 SC SLIed and water-cooled, HX850, Crucial M4 64gb, 640 black, 1tb + 3x 2tb greens, Haf X.


BF BC2: Bishop_SHIFT, Steam: Realityshift84, Xbox Live - SHIFTEDone84 ... Come play.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old March 24, 2009, 07:09 PM
lcdguy's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: An undisclosed location
Posts: 2,048
Default

i don't normally use this program so i hope what your looking for is in this screen shot.



let me know.
__________________
and now for something completely different

Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old March 24, 2009, 09:06 PM
Realityshift's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Fort McMurray, AB
Posts: 2,486
Default

Hmm mine flashed it at the top right corner where it shows the multiplyer/fsb. Maybe it was 2.5 I was thinking of or maybe you have to fiddle with the settings, I look at my copy later today.
__________________
The Builders Hammer
Asrock P67 Fatal1ty, Intel i5 2500K @ 5.1ghz, 16gb HyperX 1600 CL8, Evga GTX 580 SC SLIed and water-cooled, HX850, Crucial M4 64gb, 640 black, 1tb + 3x 2tb greens, Haf X.


BF BC2: Bishop_SHIFT, Steam: Realityshift84, Xbox Live - SHIFTEDone84 ... Come play.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old March 25, 2009, 07:45 AM
lcdguy's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: An undisclosed location
Posts: 2,048
Default

i have made some adjustments and i figure i can fit most of the parts into the antec 300 i have right now. I will post pics of the parts for sale later
__________________
and now for something completely different

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HTPC Rebuild lcdguy Case Mods, Worklog & Gallery 15 March 14, 2009 06:15 AM
Possibly the Best Keyboard Ever? Infiniti Peripherals 27 December 30, 2008 02:31 AM
ReBuild/Upgrade/Plasma the thing..... Hail Ceasar New Builds 9 October 27, 2008 10:51 PM
a rebuild. plz critique.............. rob123 New Builds 4 October 11, 2008 06:22 PM
New rebuild, OS stuttering howettl Troubleshooting 26 July 17, 2008 09:58 PM