Hardware Canucks

Hardware Canucks (http://www.hardwarecanucks.com/forum/)
-   Networking (http://www.hardwarecanucks.com/forum/networking/)
-   -   COuld the flooding in ALbertas be causing connection isues with BC shaw ISP? (http://www.hardwarecanucks.com/forum/networking/61853-could-flooding-albertas-causing-connection-isues-bc-shaw-isp.html)

Shadowmeph June 25, 2013 10:25 AM

COuld the flooding in ALbertas be causing connection isues with BC shaw ISP?
 
I am not sure what is going on with connection issues could it be because of the flooding in Alberta I am not sure but I have been running smoke ping and these are my results since yesterday tell me what you think is going on?
https://secure.dslreports.com/r3/smo...8cc94d60e03ba3

SKYMTL June 25, 2013 10:30 AM

I know for a fact that a number of large datacenters got hit. It wouldn't surprise me if several large fiber switches were hit as well.

Shadowmeph June 25, 2013 10:40 AM

now it does make sense I was trying to figure out what was going on and then read a post at the dslreports site where someone else was having the similar problems but in a different part of BC and it was mentioned that the flooding might be the reason.
kind of makes me feel a little guilty becasue yesterday I was complaining about my " Internet connection and there are people in Alberta that have lost there homes .

supaflyx3 June 25, 2013 03:58 PM

Odd, I'm also on shaw and within about 30km from you and my internet is fine.

Shadowmeph June 25, 2013 05:43 PM

Quote:

Originally Posted by supaflyx3 (Post 716970)
Odd, I'm also on shaw and within about 30km from you and my internet is fine.

hmm now I wonder if it is my PC itself then because I have been playing Playing older games online on my old DFI p35 q6600 setup and have not one disconnect or lag or anything like it but on my main PC I try to surf and am having problems connect to the net I have tried with 3 different web browsers and when I am having problems i try a different web browser but still connection problems I am now starting to wonder if this asrock z77 motherboard is getting flaky. I have had a couple of USB issues where I had to unplug my remote control receiver thing and plug it into a different USB port or maybe it is just a coincidence but I am not sure how to check the LAN or the usb on this motherboard.


All times are GMT -7. The time now is 03:39 AM.