Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Networking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old May 4, 2013, 01:43 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,591

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by supaflyx3 View Post
I'm pretty sure that doesn't work, at least with android. You can also take an old router thats compatible with ddwrt or tomato and flash that on to it and use bridge mode.
It does actually, tried it on both my phone and my fiancees, my require the phone be rooted and/or run a custom rom but I did that on both our phones a few days ago and worked perfectly, no data used (and I even disabled data to ensure)
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old May 4, 2013, 02:03 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,537

My System Specs

Default

Cool good to know then.
__________________
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old May 4, 2013, 05:47 PM
Soullessone21's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Calgary AB
Posts: 1,322

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
It does actually, tried it on both my phone and my fiancees, my require the phone be rooted and/or run a custom rom but I did that on both our phones a few days ago and worked perfectly, no data used (and I even disabled data to ensure)
Ditto that works perfect did so on my stock S3:)


Works on my iPhone to :)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[WTB] Router or Decent Wifi Card/Dongle igot6strings Buy/Sell & Trade 33 February 6, 2013 06:01 AM
Gigabit ONLY router - No WIFI or VPN Little Brutus Networking 10 July 31, 2012 11:22 AM
Printer/ethernet/router/wifi The Quicken Networking 1 November 26, 2011 07:34 PM
WiFi Adapter vs Router The Quicken Networking 2 May 23, 2011 12:35 AM
recommend me an 8 port wifi router? t0m Networking 9 July 23, 2008 12:15 AM