Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Networking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old March 17, 2013, 06:22 PM
Allstar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Acton, Ont
Posts: 878
Default

and then Call Mars for a pick-up...

Network area is setup.

If These companies cant give us what they say they are, Ill stick with my Not friendly 655, F the rest.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old March 17, 2013, 06:35 PM
ShinraCorp's Avatar
MVP
 
Join Date: Dec 2012
Location: Gatineau
Posts: 446

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Chromey View Post
and then Call Mars for a pick-up...

Network area is setup.

If These companies cant give us what they say they are, Ill stick with my Not friendly 655, F the rest.
And I thought my Telus MODEM/Router was horrible.. at least, all the devices connect to it properly. I seriously hate the UI for the modem and it's lack of advanced features. (not even a QoS engine in it.) Sadly though it's the only ISP that offers unlimited internet in my area so I'm stuck with it until I move out of the province or start my own ISP... (if that ever happens anyway.)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dlink Gigabit Switch Arinoth Price Check 2 July 20, 2012 09:23 AM
[FS] DLink DIR-628 Dualband N Router mattlef Buy/Sell & Trade 8 March 16, 2010 06:14 AM
just got a dlink dss 16+........ rob123 Networking 4 July 24, 2008 11:46 AM
DLink DI-524 Language Change Joker Troubleshooting 1 January 3, 2008 02:17 AM
Linksys and Dlink router on same network ebdoradz Networking 8 December 21, 2007 08:52 AM