Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Networking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old February 26, 2013, 10:23 AM
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2013
Location: France
Posts: 92

My System Specs

Question tracert issue

Hi ! I found something curious with my connexion using "tracert" command in MSDOS.
Whatever website i try, the first line seems to detect my modem (i think it's normal....), but the second line, there's little stars (-> *), and it tells me delay expired... (then it continues normaly).
So, where does that come from ? Since it detects my modem, the problem must be between it and the servers... Or is it a security thing ?
Thanks !

edit : i noticed Chrome seems to want to connect me to a proxy when i launch the browser, but i'm pretty sure it's not set that way... any idea ?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old February 26, 2013, 05:59 PM
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Mar 2012
Location: Toronto
Posts: 52
Default

anytime it hits a firewall where tracert (ping really) isnt allowed you see the stars. You will see it continue normally after if it reaches the destination or stars *** the rest of the way if its untraceable.
Reply With Quote
Reply


Tags
delay , expired , network , tracert

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Neat IP to tracert Arinoth Off Topic 24 February 12, 2013 03:23 AM
Is this a PSU issue? mattlef Troubleshooting 15 October 15, 2010 09:06 PM
Possible PSU issue? Bao Troubleshooting 13 October 1, 2010 08:40 AM
ssd issue ultraman7k Storage 13 August 14, 2010 01:03 AM
F@H issue martin_metal_88 HardwareCanucks F@H Team 3 September 15, 2009 03:20 PM