Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Networking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old September 24, 2012, 06:02 PM
Perineum's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: Surrey, B.C.
Posts: 4,037

My System Specs

Default

Well.....

Quote:
Why you shouldn’t set your DNS permanently to Tunlr
For speed, stability, privacy and security reasons we do not recommend to permanently set your computer’s or router’s DNS addresses to Tunlr. Setting the DNS permanently to Tunlr also puts a heavy strain on Tunlr’s network infrastructure. In order to render the permanent use of our DNS less attractive, we’re artificially delaying responses to DNS queries. What this means is that your Internet surfing experience will be a lot slower than if you’d just use your Internet service provider’s DNS. However, your ability to download/stream audio or video content is not affected by this delay.
Please see the following links for more ideas about how to temporarily use our DNS servers.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old September 24, 2012, 08:42 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,535

My System Specs

Default

haha :P i wrote a quick batch script to automatically change the dns to tunlr's servers, and then another script to go back to the default dns servers for windows if anyone wants it, I decided just to set the PS3 on my network to use tunlr's dns servers permanently since all its used for is netflix.
__________________
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old September 24, 2012, 09:11 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,577
Default

So then why add a static DNS? Just write in DNSMasq commands? That limits the amount of routers further.

Edit: Read page 2 ..
DNSMasq would be the way to go for complete automation throughout the house.
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old September 24, 2012, 09:23 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,535

My System Specs

Default

Oh well, this way works just as well :)
__________________
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old October 2, 2012, 11:11 AM
Rookie
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 4
Default

I was a happy user of tunlr until they decided to drop Netflix. The only reason that I used tunlr was to watch US Netflix cause it's way better than the Canadian one. Anyway, I went back to unotelly which is a paid service. Today I got a tweet by them which telling me that they offer 50% discount for the first month at unotelly especially for tunlr users. I couldn't use it because I was an unotelly customer in the past. If anyone want to use the discount code, it is [ iheartnetflix ]
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old October 2, 2012, 11:19 AM
Master_Shake_'s Avatar
Top Prospect
 
Join Date: May 2011
Location: Ontario, Canada
Posts: 125

My System Specs

Default

i use a set of numbers i found on the internet, on my wii, and xbox 360. netflix is fast and the speeds are great, free too
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[WTB] a good router flashed to good firmware gingerbee Buy/Sell & Trade 9 February 15, 2012 05:15 AM
D-Link DIR-655 Xtreme N Gigabit Router Alternative "firmware" Arinoth Networking 1 August 6, 2010 03:59 PM
GeForce GTX 480 Supports 4-way SLI? MonsterSound Press Releases & Tech News 4 April 8, 2010 12:25 PM
Raid now supports TRIM Musabi Reviews & Articles from the Web 4 March 20, 2010 09:09 PM
AM2 MB that supports Raid 5 Cypher^64 CPU's and Motherboards 0 November 17, 2008 09:22 PM