Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Networking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old February 6, 2012, 07:37 PM
omgwtf's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Montreal
Posts: 1,898
Default

Quote:
Originally Posted by Sagath View Post
I still dont understand why Toronto, Vancouver, Montreal, and the other major canadian city centers of ~1 mill dont have Fiber in to homes.

The US has for years, and EU even longer.

CRTC monopoly Old boys club screwing Canadians since 1976.
QUOTED FOR THE MOTHERFUCKING TRUTH. For a first world country we are behind 3rd world countries at ISP/phones data plans.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old February 7, 2012, 12:07 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: London
Posts: 1,410

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by norfolk View Post
He called and they had us at the wrong package Thx JMCD
They also told him that at this time of day those speeds are respectible for any computer hardwired,Wireless will be a little less as well.
here"s the last test here:
Looks a lot better. One limiting factor with Rogers is the SMC modem/router, if you put it in bridge mode and use your own router, you can get better results. I know mine could only do about 50mbps with the router function on, with it off I was able to get up to about 90mbps. Cheers
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old February 7, 2012, 02:10 AM
norfolk's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: N1R-1C8
Posts: 426

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by JMCD View Post
Looks a lot better. One limiting factor with Rogers is the SMC modem/router, if you put it in bridge mode and use your own router, you can get better results. I know mine could only do about 50mbps with the router function on, with it off I was able to get up to about 90mbps. Cheers
Done as requested.I called them Late last night and they bridged there modem/router(CiscoDPC3825)and I have a Buffalo Airstation router, Here"s the results when i was getting ready for work this morning.
Attached Images
 
__________________


Last edited by norfolk; February 7, 2012 at 02:17 AM.
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old February 7, 2012, 04:25 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Richmond Hill
Posts: 8,539

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Sagath View Post
I still dont understand why Toronto, Vancouver, Montreal, and the other major canadian city centers of ~1 mill dont have Fiber in to homes.

The US has for years, and EU even longer.

CRTC monopoly Old boys club screwing Canadians since 1976.
No idea, while smaller cities like Fredericton and Saint John are completely wired up by Bell Aliant and is available to anyone (who doesn't live in an apartment, unless the owners give Bell the ok to install it)
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old February 7, 2012, 10:11 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: London
Posts: 1,410

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by norfolk View Post
Done as requested.I called them Late last night and they bridged there modem/router(CiscoDPC3825)and I have a Buffalo Airstation router, Here"s the results when i was getting ready for work this morning.
Nice, you got the Cisco. Looks good! That's the speeds you should get :)
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old February 7, 2012, 10:39 AM
PerryC's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Burton, NB
Posts: 737

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
No idea, while smaller cities like Fredericton and Saint John are completely wired up by Bell Aliant and is available to anyone (who doesn't live in an apartment, unless the owners give Bell the ok to install it)
Most of Oromocto and everything in between Freddy and O-town have fibre. I am about 10km south of Oromocto and fibre stops just short of where I live...like about 500m from the end of my road.
__________________
The oath to serve your country did not include a contract for normal luxury, and comforts enjoyed within our society. On the contrary it implies hardships, loyalty and devotion to duty, regardless of rank
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bitcomet + Shaw Highspeed Internet mike.mgs4 Networking 2 March 11, 2010 05:23 PM
Highspeed bottom mount to WC topmount mod sswilson Case Mods, Worklog & Gallery 19 April 11, 2009 10:41 AM
64 Bit Vista Ultimate and Office Ultimate 32 Bit tyreman O/S's, Drivers & General Software 5 March 22, 2009 04:54 AM
HighSpeed PC 'Top Deck' Tech Station review by TechPowerUp! Babrbarossa Reviews & Articles from the Web 0 May 23, 2007 09:44 AM