Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Networking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old January 24, 2012, 09:34 PM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,815

My System Specs

Default

If you're going to use TLS then you need this line as well I believe:
Code:
ns-cert-type server
And make sure you followed this to generate the certificates correctly: HOWTO
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old May 15, 2012, 02:58 AM
Angela Byron's Avatar
Rookie
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 4
Default

If you are using a work computer on a corporate network then will be great Cisco PIX, otherwiseAlpha Shieldis also a good choice.
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old May 15, 2012, 09:19 AM
Perineum's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: Surrey, B.C.
Posts: 4,026

My System Specs

Default

Alpha Shield sucks.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Router + Firewall + NAS? Cheator Networking 7 January 9, 2009 01:43 PM
Firewall howpet O/S's, Drivers & General Software 4 November 29, 2008 08:36 PM
router for firewall. worth it? thenewguy001 Networking 17 May 29, 2008 03:10 PM
windows firewall problem... omgwtf Troubleshooting 9 May 26, 2008 07:03 PM
Which firewall you use??? ebdoradz O/S's, Drivers & General Software 28 January 6, 2008 09:03 AM