Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Networking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old August 12, 2011, 03:54 PM
The Quicken's Avatar
MVP
 
Join Date: Jan 2011
Location: BC CANADA
Posts: 278

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by JD View Post
My other choice would be the Netgear WNDR3700. No complaints with mine running DD-WRT.
I have no experience with any Netgear products, for some reason no one I know every uses it. Odd.

I should buy one just to explore it lol.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old August 12, 2011, 10:16 PM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,929

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by The Quicken View Post
I have no experience with any Netgear products, for some reason no one I know every uses it. Odd.

I should buy one just to explore it lol.
This is my first Netgear product and I'm impressed with it to say the least. Netgear typically isn't the first brand I think of either, but they clearly have some solid stuff

Leaps and bounds faster than my RT-N16 which also ran DD-WRT, namely in the wireless performance.

It has 16MB flash, 64MB RAM, 680MHz Atheros CPU and of course, simultaneous dual-band support. Basically the same hardware found in the E4200 and thus similar performance.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old August 13, 2011, 04:42 AM
The Quicken's Avatar
MVP
 
Join Date: Jan 2011
Location: BC CANADA
Posts: 278

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by JD View Post
This is my first Netgear product and I'm impressed with it to say the least. Netgear typically isn't the first brand I think of either, but they clearly have some solid stuff

Leaps and bounds faster than my RT-N16 which also ran DD-WRT, namely in the wireless performance.

It has 16MB flash, 64MB RAM, 680MHz Atheros CPU and of course, simultaneous dual-band support. Basically the same hardware found in the E4200 and thus similar performance.
Interesting, Wireless performance/stability is top priority with my setup.
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old August 13, 2011, 09:22 AM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,397

My System Specs

Default

I am discovering that "I know so little about Routers " hehe
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2 routers on the same network? ADay2Long Networking 4 April 22, 2010 09:07 PM
Gaming Routers - ? TokeR Networking 12 February 25, 2010 01:14 PM
two DSL routers smajor Networking 3 February 15, 2010 09:46 PM
Multiple routers DragonFlame Networking 9 August 21, 2009 12:51 PM
swapping routers lyned Networking 5 May 5, 2009 08:18 AM