Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Networking

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old April 2, 2011, 06:28 PM
botat29's Avatar
Join Date: Oct 2010
Location: Montreal
Posts: 828
Default TP-Link ?

Anyone have experiences with TP-Link network product ?

Welcome to TP-LINK
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old April 2, 2011, 07:50 PM
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694

yup. theyre pretty decent. dont expect to run a bt farm on them,lol,well at least on the lower end ones.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old April 3, 2011, 07:48 AM
kingnubian's Avatar
Join Date: Apr 2007
Location: Montreal
Posts: 313

I've had lots of experience with them and am satisfied. Have deployed a number of their low cost wireless routers & Network adapters (USB & PCI) and never really had a hardware related issue with them.
For the price they are hard to beat.
GOD Is Good

Intel i7-4790K
MSI Z97 Gaming 7
16GB G.Skill Ripjaws Z (1866MhZ CAS9)
NZXT Kraken X60 CPU Cooler
2x Sandisk Extreme 240GB SSD (RAID 0)
Seagate 7200.12 500gig HD
2x Radeon R9 280x's
Liteon DVDR
NZXT Phantom 630 Case
Antec TruPower New 750W Power Supply
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old April 4, 2011, 03:52 PM
Hall Of Fame
Join Date: Jan 2007
Location: Scarborough
Posts: 1,437

My System Specs


I used one of their modems. It never failed me.

Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with Telus' D-Link D-link DVA G3810BN - extra router? chartkor Networking 8 January 4, 2011 12:55 AM
No link at the end fo crosshair IV ZZLEE Suggestions & Feedback 1 August 29, 2010 07:32 PM
I need a link to this. Spikemaul HardwareCanucks F@H Team 3 November 17, 2009 02:14 PM
i7 QPI Link... somecanadianguy Overclocking, Tweaking and Benchmarking 9 May 31, 2009 03:03 PM
perma link help gingerbee Off Topic 0 January 29, 2009 08:21 AM