Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > Networking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 17, 2008, 05:04 PM
Phobia's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Richmond, BC
Posts: 1,157
Default Admin panel

Hey guys, I can't get into the admin panel for my linksys WRT600 Router. Everytime i go to //192.168.1.1 it just says "Connection Interrupted. The connection to the server was reset while the page was loading. The network link was interrupted while negotiating a connection. Please try again." It normally works fine. I have not changed anything since i last logged in. The reason i wanted to access it, is, i believe someone is stealing my wireless, since i removed my password to test my brothers laptop.
__________________
(whitty saying to be plagiarized at a later date)
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 17, 2008, 05:12 PM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,103

My System Specs

Default

Try 192.168.0.1 instead of 192.168.1.1.

Also, use the reset button on the router to clear all settings/passwords if you still can't get in. It's usually a small hole you stick a pin or paperclip in.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 17, 2008, 05:15 PM
Cptn Vortex's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Vancouver
Posts: 3,735
Default

yeah I would assume someone jumped in and locked you out. Reset the router using the reset button.
__________________
The Vortex H20

Coolermaster ATCS 840 w Window panel
MSI Z77A-GD65
Intel i7 3770K @ 4.6GHZ 1.28v
Galaxy GTX 680 @ 1241MHZ
8GB Mushkin Blackline 1600MHZ 9-9-9-24 1.5v
Asus Xonar Essence STX
OCZ Z-Series GOLD 850W
2 x 128GB Corsair Force GT SATA3 SSD RAID0 :)
Acheiva Shimian Q270 Lite 2560x1440

Benq W500 Pojector.

Watercooling:
EK Supreme HF, EK FC GTX 680 Block, MCR320+Gelid Silent 12 Push/Pull, DD Pump, EK Multioption 100ml Res, EK Coolstream XT 220 RAD Gelid Wings Push/Pull.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 17, 2008, 05:46 PM
Phobia's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Richmond, BC
Posts: 1,157
Default

it worked.. thanks guys. I reset it, then it still didn't work for a bit, then magically it worked haha.
__________________
(whitty saying to be plagiarized at a later date)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes