Go Back   Hardware Canucks > NEWS & REVIEWS > Member Reviews

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 6, 2009, 08:51 PM
Rookie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 25
Default Asus 0!play or WDTV live

I'm looking at purchasing a media tank ASAP as a Christmas gift.

I need the device to be able to downmix DTS to Stereo.
It would be nice for the Device to have DTS-HD passthrough over HDMI 1.3 if in the future a receiver is added to the setup.

Which device should I be going for?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 7, 2009, 06:14 AM
Cheator's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Ottawa, Canada
Posts: 1,093
Default

O!Play does this pretty well. I'm posting my review now.
__________________
Optimus: Antec P180, Asus P5Q-E, E8400, 4 GB RAM, Asus 4850, Seagate 320gb, Antec TC II

Teletraan I: Asus P5K-E/WIFI, E4500, 2 GB RAM, ATI 3450, Sapphire Theatrix, 2.25TB storage, Antec SP2 400w

Galvatron: Asus M2NPV-VM, 3800+ X2, 2GB RAM, NV8500GT, Seasonic 500w

Tracks: Acer AS5920, C2D 2.1ghz 45nm, 3GB DDR2, NV8600m GT, 250gb hdd

Hound: Gigabyte GA-MA74GM-S, AMD 4400+ X2, 1 GB RAM, 2900XT, 500w Seasonic

My Heatware!
| Got RMA? Tell us your experience! | VOIP Help? PM ME!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 7, 2009, 06:28 AM
CMetaphor's Avatar
Quadfather
 
Join Date: May 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 4,999

My System Specs

Default

WDTV live has supposedly been having issues with firmware that bricks the unit. I'd go for the O!Play.
__________________
"Backed by common sense and physics!" -Squeetard
Opteron Server for Sale! http://www.hardwarecanucks.com/forum...ade-ideas.html
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 7, 2009, 06:37 AM
Cheator's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Ottawa, Canada
Posts: 1,093
Default

Quote:
Originally Posted by CMetaphor View Post
WDTV live has supposedly been having issues with firmware that bricks the unit. I'd go for the O!Play.
Oh right, that too!

WD TV Live boxes left bricked by firmware update -- Engadget
__________________
Optimus: Antec P180, Asus P5Q-E, E8400, 4 GB RAM, Asus 4850, Seagate 320gb, Antec TC II

Teletraan I: Asus P5K-E/WIFI, E4500, 2 GB RAM, ATI 3450, Sapphire Theatrix, 2.25TB storage, Antec SP2 400w

Galvatron: Asus M2NPV-VM, 3800+ X2, 2GB RAM, NV8500GT, Seasonic 500w

Tracks: Acer AS5920, C2D 2.1ghz 45nm, 3GB DDR2, NV8600m GT, 250gb hdd

Hound: Gigabyte GA-MA74GM-S, AMD 4400+ X2, 1 GB RAM, 2900XT, 500w Seasonic

My Heatware!
| Got RMA? Tell us your experience! | VOIP Help? PM ME!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old December 7, 2009, 09:07 AM
Top Prospect
 
Join Date: May 2008
Location: North York, ON
Posts: 98

My System Specs

Default

You could also look into the Patriot Box Office
__________________
Desktop: Asus Maximus V Gene | 3570K @ 4.2Ghz | 4x4GB G.Skill DDR3-1600 16GBXL 9-9-9-24 | Patriot PYRO SE 240GB SSD | Gigabyte 650ti Boost | Seasonic X-460FL 80PLUS Gold Modular Fanless Power Supply

http://feedback.ebay.ca/ws/eBayISAPI...onthelam7&iid=
http://heatware.com/eval.php?id=44147
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old December 7, 2009, 09:23 AM
Cheator's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Ottawa, Canada
Posts: 1,093
Default

Quote:
Originally Posted by On the Lam View Post
You could also look into the Patriot Box Office
I've got an O!Play Vs. Box Office article here if you want it

Patriot Box Office vs. Asus O!Play: Head 2 Head
__________________
Optimus: Antec P180, Asus P5Q-E, E8400, 4 GB RAM, Asus 4850, Seagate 320gb, Antec TC II

Teletraan I: Asus P5K-E/WIFI, E4500, 2 GB RAM, ATI 3450, Sapphire Theatrix, 2.25TB storage, Antec SP2 400w

Galvatron: Asus M2NPV-VM, 3800+ X2, 2GB RAM, NV8500GT, Seasonic 500w

Tracks: Acer AS5920, C2D 2.1ghz 45nm, 3GB DDR2, NV8600m GT, 250gb hdd

Hound: Gigabyte GA-MA74GM-S, AMD 4400+ X2, 1 GB RAM, 2900XT, 500w Seasonic

My Heatware!
| Got RMA? Tell us your experience! | VOIP Help? PM ME!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old December 7, 2009, 09:28 PM
Rookie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 25
Default

I'm going with the Box Office...
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old February 23, 2010, 08:56 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Nov 2008
Location: Tillsonburg, Ontario
Posts: 916

My System Specs

Default

Got myself an Asus O!Play Air and so far so good was a bit of a pain to setup (windows 7) but now its going and seems pretty solid!
__________________


Comp1 (Mine) : ASUS P9X79 LE, 3960X, 16GB Corsair Vengence 1333, PNY 770 4GB, OCZ Vertex3 240GB, OCZ Vertex3 480GB, 600GB VelociRaptor, Corsair 1000HX, Cool Master Cosmos 2

Comp2 (Wife's) : ASUS Sabertooth P67, i7 2700K, 8GB Corsair Vengeance 1866, 1TB HD, 2TB HD, EVGA 660, Corsair 1000HX, HAF 922

Comp3 (Kids) : ASUS P8P67 Pro, i7 2700K, 8GB 1866 GSkill, Gigabyte 770, Crucial M4 120GB, OCZ Vertex3 240GB,1TB WD Black, Antec 850W, Antec 120
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help freenas and ASUS o!play klaiboi Networking 0 November 13, 2009 03:27 PM
Quake Live CanadaRox Gaming 3 April 20, 2009 02:00 PM
NEWEGG is Live! klaiboi Off Topic 46 September 25, 2008 12:43 AM