Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > LinusTechTips Q&A

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old May 15, 2012, 10:21 AM
Rookie
 
Join Date: May 2012
Posts: 3
Question nvidia 660 ti Q&A

Hello peeps...
Does anyone know when 660 ti is coming out ?
Im guessing in U.S.A. you will get it faster then we do in europe, so lay down some info please :)
Also... what is the diferance 560 ti vs. 660 ti ? i just know 660 will be pci-e 3.0. but have no idea about speeds and stuff.
Any info in general about 660 ti ... bring it :)

Regards from Slovenija ;)
And sorry 4 bad spelling :)
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old May 15, 2012, 10:36 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,610

My System Specs

Default

only rumors for the moment http://www.tomshardware.com/news/GeF...GPU,15506.html
__________________
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old May 15, 2012, 02:35 PM
Suchin283's Avatar
Rookie
 
Join Date: Jan 2012
Location: Bahrain
Posts: 12
Default

Its all rumours atm... but still check out these sites...

GeForce GTX 660 Ti | VideoCardz.com (for specs)
NVIDIA GeForce GTX 660 and 670 Ti Coming - Softpedia
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old May 15, 2012, 06:55 PM
Rookie
 
Join Date: May 2012
Posts: 3
Default

Tnx 4 info you two & if you find out something new, please let me know :)
/salute
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old September 22, 2012, 04:45 PM
Trial Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
Default

I got the gtx 660 ti last night and I'm having some issues installing. I'm not very familiar with hardware/software for gaming computers and i might be doing something wrong... but I've installed the graphics card based on what manual stated.. however when i turn the computer on, I get a black screen with the letters "B2" on the bottom right corner and nothing else happens. no BIOS no nothing. could someone please help me
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old September 22, 2012, 05:15 PM
SKYMTL's Avatar
HardwareCanuck Review Editor
 
Join Date: Feb 2007
Location: Montreal
Posts: 11,778
Default

Plug in the power connectors.
__________________
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old September 22, 2012, 06:25 PM
Soullessone21's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Calgary AB
Posts: 1,319

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by SKYMTL View Post
Plug in the power connectors.
really that's what that error means HAHAHA I had a tech over in our partner company text me the other day asking what it meant, I wasn't sure so he shipped me the system in parts I put it together and it worked great, what a waste of resources haha.

You the man Sky haha
__________________
Good Bye HWC it was great :)
Site and Forum:
http://forums.realhardwarereviews.com/index.php

If you need me the link above is where I spend my days now
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Motherboard has nvidia chipset,is it better to have a Nvidia vid card? fourthman Video Cards 4 September 21, 2010 08:16 PM
NVIDIA Removes Restriction on ATI GPUs with NVIDIA GPUs Processing PhysX burebista Reviews & Articles from the Web 80 May 31, 2010 06:47 PM
ati-nvidia physx hybrid, how to oc nvidia card? cozmosland Video Cards 2 March 21, 2010 12:24 PM
NVIDIA Brings A New Dimension To PC Gaming With NVIDIA 3DTV Play For The Big Screen FiXT Press Releases & Tech News 26 March 16, 2010 08:53 PM
NVIDIA Fermi (GT300) Pictured From NVIDIA GTC FiXT Press Releases & Tech News 22 October 2, 2009 09:04 PM