Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > LinusTechTips Q&A

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old February 5, 2012, 12:11 PM
Rookie
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 6
Default ocz vertex 3 max iops score

i would like to know what to do to get the full power of the ssd ocz vertex 3 max iops(120gb).
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old February 5, 2012, 02:25 PM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,826

My System Specs

Default

make sure it's offset is right and if using windows 7 fresh install you will be fine if cloning make sure you use the new acronis it keeps the offset right so you get max read and write that's all
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old February 5, 2012, 02:48 PM
pellelu's Avatar
Rookie
 
Join Date: Dec 2010
Location: Candiac
Posts: 33

My System Specs

Default

I don't think you need to care about the offset with Win 7... As long the SSD is raw, Win 7 takes care of it.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Difference between OCZ VERTEX 3 MAX IOPS and OCZ VERTEX 3 Fro Storage 2 October 15, 2011 03:54 PM
SSD Firmware 2.13 for OCZ Vertex 3, Vertex 3 Max IOPS, Agility 3, Solid 3, RevoDrive onethreehill Storage 0 September 21, 2011 09:32 PM
OCZ Vertex 3 Max IOPS 240GB SSD Review Comment Thread SKYMTL Storage 11 July 7, 2011 03:21 PM
OCZ Technology Announces Vertex 3 Max IOPS Solid State Drives FiXT Press Releases & Tech News 9 May 4, 2011 07:37 AM