Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > HTPC Systems & Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 1, 2009, 02:44 PM
Rookie
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lethbridge, Alberta, Canada
Posts: 16
Default Blu ray recorder?

Where the hell are the Canadian Blu ray recording vendors at? Europe has those already. Heck i am darn tempted to buy the Cable topbox from Sky in the UK. This one has a blu ray recorder and can burn dual 25 GB plates. Only req is that u have HD Tv signal. Can give link to said topbox if desired.. but really... how come we always LAGS behind Europe and asia? Isnt North america a superpower?
This makes us look like we are some backwater african country with no electricity!
__________________
Asus Rampage II X58 ROG
I7 920
12 GB DDR3 7-7-7-20
4 TB HDD (2 x 1.5 TB + 1 TB HDD)
2 x 4850 512 Ram
( anyone got a "cheap 285 or 295?)
Antec P182 B
OCZ 850 W Gamestream
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 1, 2009, 07:52 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,930

My System Specs

Default

HDD space is considerably cheaper than BD. Personally if you are trying to build a TV library I would just buy a capture card and a ton of HDD's.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Looking to Pick up a Blu-Ray for my TV PC norfolk HTPC Systems & Software 9 November 18, 2008 11:20 AM
Do we need Blu-Ray? mazabe Storage 35 November 14, 2008 11:23 PM
Cheapest Blu-Ray Drive? Jamz Storage 9 August 29, 2008 07:36 PM
Resolution of Blu-Ray movies on PC? Mibs HTPC Systems & Software 1 May 24, 2008 02:44 PM