Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > HTPC Systems & Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 1, 2009, 03:44 PM
Rookie
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lethbridge, Alberta, Canada
Posts: 16
Default Blu ray recorder?

Where the hell are the Canadian Blu ray recording vendors at? Europe has those already. Heck i am darn tempted to buy the Cable topbox from Sky in the UK. This one has a blu ray recorder and can burn dual 25 GB plates. Only req is that u have HD Tv signal. Can give link to said topbox if desired.. but really... how come we always LAGS behind Europe and asia? Isnt North america a superpower?
This makes us look like we are some backwater african country with no electricity!
__________________
Asus Rampage II X58 ROG
I7 920
12 GB DDR3 7-7-7-20
4 TB HDD (2 x 1.5 TB + 1 TB HDD)
2 x 4850 512 Ram
( anyone got a "cheap 285 or 295?)
Antec P182 B
OCZ 850 W Gamestream
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 1, 2009, 08:52 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,957

My System Specs

Default

HDD space is considerably cheaper than BD. Personally if you are trying to build a TV library I would just buy a capture card and a ton of HDD's.
__________________
The Crippled God WIP
Queen of Dreams WIP
Big Lian Li
Complete
Forever Alone Complete
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Looking to Pick up a Blu-Ray for my TV PC norfolk HTPC Systems & Software 9 November 18, 2008 12:20 PM
Do we need Blu-Ray? mazabe Storage 35 November 15, 2008 12:23 AM
Cheapest Blu-Ray Drive? Jamz Storage 9 August 29, 2008 07:36 PM
Resolution of Blu-Ray movies on PC? Mibs HTPC Systems & Software 1 May 24, 2008 02:44 PM