Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > HTPC Systems & Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 14, 2009, 03:20 PM
biff's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Courtice, Ont.
Posts: 1,235
Default Can't get FLAC files to work properly

I'm having trouble getting flacs to work properly in VMC, they don't work properly in WMP either. I've followed I don't know how many online guides and none of them solve my problem. The files will play fine but are all showning under one huge album and not as they are laid out in their directories by artist/album/song name.

Has anybody gotten this to work? How did you do it?
__________________
Q6600 @ 3.83GHz w/ D-Tek Fusion
Asus P5Q-PRO
2x 2GB PC8000 Mushkin Redlines @ 1020MHz w/5-5-5-12 timings
EVGA GTX 280 (SC?)
OCZ Gamer Xtreme 600W PSU
Cooler Master Cosmos on water
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old March 14, 2009, 05:28 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Edmonton
Posts: 1,628
Default

Winamp plug-in.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old March 14, 2009, 08:43 PM
biff's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Courtice, Ont.
Posts: 1,235
Default

Not sure what you mean... I googled winamp as a plugin for VMC and didn't find anything. Could you be more specific?
__________________
Q6600 @ 3.83GHz w/ D-Tek Fusion
Asus P5Q-PRO
2x 2GB PC8000 Mushkin Redlines @ 1020MHz w/5-5-5-12 timings
EVGA GTX 280 (SC?)
OCZ Gamer Xtreme 600W PSU
Cooler Master Cosmos on water
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old March 14, 2009, 08:47 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Edmonton
Posts: 1,628
Default

use winamp, with FLAC plug-in. Don't use VMC myself, so I'm lost helping you there...
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old March 15, 2009, 10:31 AM
biff's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Courtice, Ont.
Posts: 1,235
Default

Thanks. I got it going anyway... turns out one of the plugin's I was using that I got off one of the guides wasn't the latest version. Got the latest version and it worked better. Of course now it's a little choppy navigating the music menu with the remote and sometimes locks the system while playing a flac. Could be all the bastardizing and reg patches that were applied along the way.
__________________
Q6600 @ 3.83GHz w/ D-Tek Fusion
Asus P5Q-PRO
2x 2GB PC8000 Mushkin Redlines @ 1020MHz w/5-5-5-12 timings
EVGA GTX 280 (SC?)
OCZ Gamer Xtreme 600W PSU
Cooler Master Cosmos on water
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Looking for a FLAC ripper and converter. muse108dc O/S's, Drivers & General Software 15 November 27, 2008 05:43 AM
properly install win xp sp3 pro CTA O/S's, Drivers & General Software 11 August 26, 2008 11:53 PM
Doing Mushkin rebate Properly. Dashock Off Topic 3 August 18, 2008 05:44 AM
Webcam not working properly Kentalish Peripherals 3 July 26, 2008 03:45 AM
How to properly apply thermal compound Corpus Masochist CPU's and Motherboards 9 August 11, 2007 09:12 AM