Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old September 7, 2008, 11:43 PM
yycraven's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2007
Location: Martensville,SK
Posts: 937

My System Specs

Default

well we have to get more people FOLDING then.
__________________
ASRock Extreme 3,2500K,NH-D14,Patriot G2 16GB ,WD 750GB,640GB Sata ,2 GTX 470 SLi Thermaltake toughpower XT850W,Tech Station. V243H,2253LW LCD
heatware
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old September 8, 2008, 12:23 AM
Dashock's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 1,938
Default

we need incentives i think the 10 million was a good incentice was looking at the charts we were at 130 thousand now were slowly going down to 70 thousand,
__________________
Intel Xeon E3110 @ 3.0ghz
XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
Asus P5Q-E
Mushkin Ascent Redline 8000 4gb DDR2 @ 1066 5-5-5-15 2.05v
OCZ 600W GameXstream
Seagate 7200.11 500gb
Seagate 7200.10 320gb
Antec Spot Cool
Logitech X-230
Samsung 32" 720P HDTV



Coolermaster Cosmos S/
Swiftech Mcp655/ MCR-320-QP/ 6X Noctua NF-P12'S/ Swiftech Apogee GT/ Swiftech Mcw-60/ Swiftech Micro-Res.

Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old September 8, 2008, 05:31 AM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,247

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Dashock View Post
nothing to worry aboot lol seems like less and less people are folding were stuck at 211 now
I'll be down until I get a decient Mobo.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old September 8, 2008, 11:05 AM
Dashock's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 1,938
Default

ill crunch some extra projects for yea bud what motherboard were yea using ?
__________________
Intel Xeon E3110 @ 3.0ghz
XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
Asus P5Q-E
Mushkin Ascent Redline 8000 4gb DDR2 @ 1066 5-5-5-15 2.05v
OCZ 600W GameXstream
Seagate 7200.11 500gb
Seagate 7200.10 320gb
Antec Spot Cool
Logitech X-230
Samsung 32" 720P HDTV



Coolermaster Cosmos S/
Swiftech Mcp655/ MCR-320-QP/ 6X Noctua NF-P12'S/ Swiftech Apogee GT/ Swiftech Mcw-60/ Swiftech Micro-Res.

Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old September 8, 2008, 11:26 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,520

My System Specs

Default

I've been down about 5500K for the last few days while I redid my loop. I'm now working on the OC so it'll be down another couple of days more than likely.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old September 8, 2008, 11:29 AM
yycraven's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2007
Location: Martensville,SK
Posts: 937

My System Specs

Default

There are a lot of people down lately. sswilson you folding on your 3870 card how much PPD do you get.
__________________
ASRock Extreme 3,2500K,NH-D14,Patriot G2 16GB ,WD 750GB,640GB Sata ,2 GTX 470 SLi Thermaltake toughpower XT850W,Tech Station. V243H,2253LW LCD
heatware
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old September 8, 2008, 11:33 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,520

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by yycraven View Post
There are a lot of people down lately. sswilson you folding on your 3870 card how much PPD do you get.
I typically get between 2400 & 2600 PPD off of the 3870. That paired with the standard console client I run off of the same 2 cores is netting me around 3K PPD, with the other two cores running boinc.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old September 8, 2008, 02:28 PM
WolfBane's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: new bruinswick
Posts: 880
Default

well i am trying to fold lol but i dont get many ppd withthis ati card:(
__________________
I use paypal only.:)
Remember... Four boxes keep us free: the soap box, the ballot box, the jury box, and the cartridge box.
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old September 8, 2008, 02:41 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,642

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by WolfBane View Post
well i am trying to fold lol but i dont get many ppd withthis ati card:(
Wait... your time will come with that ATI card.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old September 8, 2008, 02:47 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,402

My System Specs

Default

Been having the dreaded "atikdmg" blue screen error. Just started folding again but I have been getting that error and I am trying to rule out gpu load as causing the problem. Had the issue when I first bought the card (would happen even when not folding), reformatted, still getting the problem but it seems to only happen when folding. Tried the 8.7s and the 8.8s (used Sky's method to install new drivers), same issue. Has not happened when playing any games (Supreme Commander mostly, some Empire Earth 2...a gpu killer lol). Only happens when folding so far, so I'm holding off on folding any more and running my rig 24/7 without folding for a bit to see if I get the crashes.

Have some spare parts (Crosshair, 6400 black Ed, 2GB, Antec Full case, 74gb raptor, no vid card or ps) that I am going to dedicate to folding for HWC once I figure out what is going on with my main rig.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes