Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old September 1, 2008, 08:45 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,656

My System Specs

Default

Can you confirm that you are folding? I'm asking since no new members have joined the team. What's your username? Did you use team 54196?
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old September 1, 2008, 11:03 AM
WolfBane's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: new bruinswick
Posts: 880
Default

Hey John i am folding i am at 51 nout of 125 wu. My fold name is under Wolfbane and yes i am on team 54196
__________________
I use paypal only.:)
Remember... Four boxes keep us free: the soap box, the ballot box, the jury box, and the cartridge box.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old September 1, 2008, 11:04 AM
WolfBane's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: new bruinswick
Posts: 880
Default

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
Can you confirm that you are folding? I'm asking since no new members have joined the team. What's your username? Did you use team 54196?
How do you see my name under hwc folding ?
__________________
I use paypal only.:)
Remember... Four boxes keep us free: the soap box, the ballot box, the jury box, and the cartridge box.
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old September 1, 2008, 11:16 AM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,250

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by WolfBane View Post
How do you see my name under hwc folding ?
WolfBane - User Summary - EXTREME Overclocking Folding @ Home Stats
Welcome to the Fold!
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old September 1, 2008, 11:37 AM
WolfBane's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: new bruinswick
Posts: 880
Default

Thankyou Super:) lol man you guys are good !!! gives all kinds of info lol
__________________
I use paypal only.:)
Remember... Four boxes keep us free: the soap box, the ballot box, the jury box, and the cartridge box.
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old September 1, 2008, 12:51 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,656

My System Specs

Default

Welcome Dave.

Which Client are you using?
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old September 1, 2008, 02:34 PM
WolfBane's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: new bruinswick
Posts: 880
Default

Hey John i used the 1st client i seen lol graphical i believe ????? not real sure but its a 32 bit client:) version 6.20:)
whats the best ?
It also tedlls me i have done 125 out of 125 wu's !!!
So what happns next ?
__________________
I use paypal only.:)
Remember... Four boxes keep us free: the soap box, the ballot box, the jury box, and the cartridge box.

Last edited by WolfBane; September 1, 2008 at 02:51 PM.
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old September 1, 2008, 05:34 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,656

My System Specs

Default

Uninstall FAH.

Then download the last one of the High-performance client (Folding@home - DownloadWinOther: 6.22 beta2 for MPICH). Follow the FAQ here (Folding@home - FAQ-SMP-WinInstall). Make sure you have a login and password setup within Windows.

Once installed, create a shortcut of the FAH executable on your desktop, right-click Properties and change the target by adding "(space)-smp" . Then start FAH, and use the same settings you first used.

You can do this a second time (install FAH in a different folder, and creating a shortcut on the desktop with a different name), and run 2 clients at once. Your Quad can hadle that easily.

Then you can download Fahmon (Download | FahMon), install it, start it up, right click the client window and add both FAH clients. Then you'll see you Point Per Day (ppd) that your Quad will generate.

Then the addiction will start.

John
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old September 1, 2008, 05:50 PM
WolfBane's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: new bruinswick
Posts: 880
Default

Whew john seems like ya said a bunch there !!1 lol but not a problem i will redo to your specs tomm after work and then keep on keeping lol , I do so want to help all i can so i will see what my ppd's will be hopefully alot!
i leave my sytem on 24/7 unless power outage,storms etc etc ,
So far i have been running items in the background and playing games while folding and it hasn't slowed me down one bit:)

Also i think my x3110 is a core 2 not quad:)
will that matter ?
__________________
I use paypal only.:)
Remember... Four boxes keep us free: the soap box, the ballot box, the jury box, and the cartridge box.
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old September 1, 2008, 05:53 PM
yycraven's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2007
Location: Martensville,SK
Posts: 937

My System Specs

Default

So with WofBane having a 4870 card what will his PPD be good, or does any one know. Reason I'm asking is, I m thinking of buying a 4870 card and I want to know if it fold's good enough.
__________________
ASRock Extreme 3,2500K,NH-D14,Patriot G2 16GB ,WD 750GB,640GB Sata ,2 GTX 470 SLi Thermaltake toughpower XT850W,Tech Station. V243H,2253LW LCD
heatware
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes