Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 12, 2008, 05:09 PM
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Winnipeg
Posts: 108

My System Specs

Default Network throttling

Is there any way to reduce how much bandwidth fah uses to upload results? It was hardly noticeable before with the machines taking 1 to 2 days per wu but since i started up a gpu client its bogging down my connection every couple hours now.And its annoying as hell.
__________________
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 12, 2008, 05:17 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,577
Default

Quote:
Originally Posted by Ogdin View Post
Is there any way to reduce how much bandwidth fah uses to upload results? It was hardly noticeable before with the machines taking 1 to 2 days per wu but since i started up a gpu client its bogging down my connection every couple hours now.And its annoying as hell.
Check your router to see if you have QoS and use that.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 13, 2008, 05:16 AM
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Winnipeg
Posts: 108

My System Specs

Default

It doesn't have QoS,ordered one with it though. Hopefully it works better than the qos thats built into windows as it seems to have no effect.
__________________

Last edited by Ogdin; July 13, 2008 at 09:43 AM.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old July 21, 2008, 10:20 PM
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Winnipeg
Posts: 108

My System Specs

Default

Well it keeps it mostly in check now with the qos router
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes