Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #31 (permalink)  
Old November 13, 2013, 11:21 AM
LoTech's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jan 2012
Location: Calgary
Posts: 284

My System Specs

Default

As I recall, the 770 and 680 were getting about the same PPD on the 8900's. I don't think anything has changed. I was getting about the same PPD on them with the 7810,11 WU's.
__________________

p://www.hardfolding.com/fhtag.php/mem/7984290/26/1.png[/IMG][/url]
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old November 13, 2013, 09:07 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,513
Default

I think I should set the beta flag.Before anything.

__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old November 14, 2013, 04:52 AM
LoTech's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jan 2012
Location: Calgary
Posts: 284

My System Specs

Default

Thats how I have been running it for ....some time!!!
__________________

p://www.hardfolding.com/fhtag.php/mem/7984290/26/1.png[/IMG][/url]
Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old November 14, 2013, 03:53 PM
LoTech's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jan 2012
Location: Calgary
Posts: 284

My System Specs

Default

Have a 8900 running on the gxt770 stock right now says 92555 PPD!!!
Hope you fixed your issue by now.
__________________

p://www.hardfolding.com/fhtag.php/mem/7984290/26/1.png[/IMG][/url]
Reply With Quote
  #35 (permalink)  
Old November 15, 2013, 09:38 AM
Tim_H's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: May 2011
Location: Regina, SK
Posts: 216
Default

Nope, not yet. I changed the flag to advanced for a couple days to see what happened. All it did was lower the points. I'm going to be throwing some parts from my shelf together to see if I can get any improvement running on different chipsets. I changed the flag back to beta, just waiting on the current WU to finish.
Reply With Quote
  #36 (permalink)  
Old November 15, 2013, 10:08 AM
LoTech's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jan 2012
Location: Calgary
Posts: 284

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Tim_H View Post
Nope, not yet. I changed the flag to advanced for a couple days to see what happened. All it did was lower the points. I'm going to be throwing some parts from my shelf together to see if I can get any improvement running on different chipsets. I changed the flag back to beta, just waiting on the current WU to finish.
I found the same thing. If you change flag to "advanced" you get lower points and slower run times/wu. I have mine set at "beta" and things appear to be more "normal".
I can also add that at the moment no 7810 or 7811's are running. On the GPU all I am getting are 8900 for now.
__________________

p://www.hardfolding.com/fhtag.php/mem/7984290/26/1.png[/IMG][/url]
Reply With Quote
  #37 (permalink)  
Old November 15, 2013, 10:35 AM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,977

My System Specs

Default

What drivers are you using? If you aren't using a GTX780 or you should be using to 326.80 or older. Anything newer will cripple performance.
Reply With Quote
  #38 (permalink)  
Old November 15, 2013, 10:57 AM
LoTech's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jan 2012
Location: Calgary
Posts: 284

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
What drivers are you using? If you aren't using a GTX780 or you should be using to 326.80 or older. Anything newer will cripple performance.

My bad Lowfat!!! Sorry meant I was getting only 8900 WU's now no more 7810 or 7811's.
On my gtx780 it says 149000 PPD. A gtx770 says 93000 PPD, both have 8900 wu's running.

I am running the 327.23 drivers though on my 660 670 and 680..should I try to downgrade those?
The 660 is getting about 50000 PPD on the 327.23. Is that low?
All GPU's are running 8900 wu's now.
__________________

p://www.hardfolding.com/fhtag.php/mem/7984290/26/1.png[/IMG][/url]
Reply With Quote
  #39 (permalink)  
Old November 15, 2013, 12:20 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,977

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by LoTech View Post
My bad Lowfat!!! Sorry meant I was getting only 8900 WU's now no more 7810 or 7811's.
On my gtx780 it says 149000 PPD. A gtx770 says 93000 PPD, both have 8900 wu's running.

I am running the 327.23 drivers though on my 660 670 and 680..should I try to downgrade those?
The 660 is getting about 50000 PPD on the 327.23. Is that low?
All GPU's are running 8900 wu's now.
Sorry, I was more referring to Tim's post. I should have quoted it . He says he was getting extremely poor PPD.

If your PPD is fine I see no reason to move to older drivers but I know for a lot of cards it is a problem.
Reply With Quote
  #40 (permalink)  
Old November 15, 2013, 12:30 PM
Tim_H's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: May 2011
Location: Regina, SK
Posts: 216
Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
What drivers are you using? If you aren't using a GTX780 or you should be using to 326.80 or older. Anything newer will cripple performance.
That could be the issue. I'll change that tonight and let you know what happens.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Q6600 tweaking m0pelley99 CPU's and Motherboards 2 May 20, 2011 08:27 AM
Tweaking Xp on an old PC botat29 O/S's, Drivers & General Software 29 February 3, 2011 12:21 PM
gpu voltage tweaking.. gon_freecs Troubleshooting 3 February 1, 2011 07:01 AM
OC Tweaking Spreadsheet misterlarry Overclocking, Tweaking and Benchmarking 0 September 3, 2008 04:44 PM