Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old August 15, 2013, 06:13 AM
great_big_abyss's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Winnipeg
Posts: 2,259

My System Specs

Default Make your folding sig 'clickable'

Simple, really. Surprised more people haven't done it. Lets you click no your folding stats sig and it takes you straight to your stats page.

[.URL="http://folding.extremeoverclocking.com/user_summary.php?s=&u=572037"][.
foldingstats]GreatBigAbyss[/foldingstats][/URL]

Replace "http://folding.extremeoverclocking.com/user_summary.php?s=&u=572037" with the URL to your Extremeoverclocking.com stats page.

Remove the . from [.URL.....] and [.foldingstats]
__________________



HTPC: Z77A-G45; 3770K; Corsair H80i; 2x4GB Kingston HyperX 1600Mhz; MSI GTX960; 2x 128GB Crucial M4 SSD; 4TB WD Red, 2x 2TB WD Green; Corsair RM650I; Corsair Carbide 600C;
Son's Rig: M5A97; 1055T; CNPS20LQ; 2x4GB Corsair Vengeance 1600Mhz; Powercolor 7950; 250GB Crucial MX200; 320GB WD Black HDD; SPI 700W; Bitfenix Shinobi;
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old August 15, 2013, 08:03 AM
akira749's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jul 2012
Location: Donnacona, QC
Posts: 504

My System Specs

Default

Thanks!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[WTB] Cheap Folding Cards, Time To Start Folding Again Soullessone21 Buy/Sell & Trade 6 November 30, 2012 01:01 PM
Folding client V7 - SLI - Cannot use system during folding..fix? Jake_HT HardwareCanucks F@H Team 8 January 18, 2012 11:17 AM
6 GPU folding computer/need help with dedicated folding machine Silent_Avenger New Builds 11 December 25, 2011 02:17 PM
cant make to 4gb hohohee RAM 17 July 17, 2010 10:43 AM
Can i make something out of this? CactusJoe New Builds 17 November 7, 2008 05:46 PM