Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #81 (permalink)  
Old April 13, 2013, 05:14 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,465

My System Specs

Default

Time to buy some Fermi from local market
__________________
Reply With Quote
  #82 (permalink)  
Old April 13, 2013, 05:21 PM
geokilla's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2008
Location: Toronto
Posts: 3,622

My System Specs

Default

=.=" Updated my drivers, F@H client, and used CCleaner to ensure I got a clean install of drivers, and to take the opportunity to remove garbage from my computer. My F@H data got removed from my computer as well. RAGE!

Seems that I have to set my folding power to full as well. RAGE X 2!
__________________

Last edited by geokilla; April 13, 2013 at 05:26 PM.
Reply With Quote
  #83 (permalink)  
Old April 13, 2013, 06:22 PM
MonsterSound's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: YYZ
Posts: 691

My System Specs

Default GPU client not folding

Anyone have an idea why I can't get the GPU client folding on my 7970.
I posted some details here.
Thanks
__________________
Code:
 my Heatware,  RFD &  eBay
MAIN: i5 3570 @ 4.5Ghz wH100 / evga GTX780 SOC / MSI Z77A-G45 / 8gb G.Skill 2133 1T / 30" 2560x1600 / Antec P280 / PCP&C 950w / Intel 520 SSD 240gb / Eclipse / G3-Lazer / z5300 / Win7 Pro64 / APC Xs1300
HTPC : nMedia6000B / AMD X2 4400+ / M2A-VM / Corsair 4GB 800 / LiteOn Blu-Ray / 8800GT / Samsung 46"LCD / 2x2TB / OCZ500 / ATI550 / Wrless Kbrd & Rmte / z-5500 / Win7Pro / APC700
"You must be the change you want to see in the world" 
- Mahatma Gandhi  
Reply With Quote
  #84 (permalink)  
Old April 13, 2013, 06:40 PM
geokilla's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2008
Location: Toronto
Posts: 3,622

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by MonsterSound View Post
Anyone have an idea why I can't get the GPU client folding on my 7970.
I posted some details here.
Thanks
Have you done a clean install of the drivers? I don't see that mentioned. Just says upgrade.
__________________
Reply With Quote
  #85 (permalink)  
Old April 13, 2013, 07:05 PM
Tim_H's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: May 2011
Location: Regina, SK
Posts: 216
Default

Quote:
Originally Posted by MonsterSound View Post
Anyone have an idea why I can't get the GPU client folding on my 7970.
I posted some details here.
Thanks
need the beta flag for the 7xxx series?
Reply With Quote
  #86 (permalink)  
Old April 13, 2013, 07:40 PM
Dr_BenD_over's Avatar
Fallen Folder
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 2,418

My System Specs

Default

Arrgh, never edit your config in fricken notepad.... WTF don't I have PFE installed anymore.
__________________
All's well that's Haswell
Reply With Quote
  #87 (permalink)  
Old April 13, 2013, 08:05 PM
MonsterSound's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: YYZ
Posts: 691

My System Specs

Default beta flag good

Quote:
Originally Posted by Tim_H View Post
need the beta flag for the 7xxx series?
Thank you! - added the beta flag and it's folding like new employee in the T-shirt section of the GAP.
__________________
Code:
 my Heatware,  RFD &  eBay
MAIN: i5 3570 @ 4.5Ghz wH100 / evga GTX780 SOC / MSI Z77A-G45 / 8gb G.Skill 2133 1T / 30" 2560x1600 / Antec P280 / PCP&C 950w / Intel 520 SSD 240gb / Eclipse / G3-Lazer / z5300 / Win7 Pro64 / APC Xs1300
HTPC : nMedia6000B / AMD X2 4400+ / M2A-VM / Corsair 4GB 800 / LiteOn Blu-Ray / 8800GT / Samsung 46"LCD / 2x2TB / OCZ500 / ATI550 / Wrless Kbrd & Rmte / z-5500 / Win7Pro / APC700
"You must be the change you want to see in the world" 
- Mahatma Gandhi  
Reply With Quote
  #88 (permalink)  
Old April 13, 2013, 08:09 PM
Tim_H's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: May 2011
Location: Regina, SK
Posts: 216
Default

Quote:
Originally Posted by MonsterSound View Post
Thank you! - added the beta flag and it's folding like new employee in the T-shirt section of the GAP.
LOL. good to hear.
Reply With Quote
  #89 (permalink)  
Old April 14, 2013, 08:32 AM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,401

My System Specs

Default

Added the official stats page to the OP:
Chimp Challenge


Fold on HWCers!!!
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #90 (permalink)  
Old April 14, 2013, 08:49 AM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,306

My System Specs

Default

We are automatically added if we are on the HWC folding team or do we need to be added?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Chimp Challenge Stats Page great_big_abyss HardwareCanucks F@H Team 0 May 15, 2012 08:29 PM
Chimp Challenge 2011 Stats Page FiXT HardwareCanucks F@H Team 121 May 9, 2011 11:45 AM
Chimp Challenge 2010 Stats Page rk HardwareCanucks F@H Team 10 May 12, 2010 04:21 PM
EOC Chimp Challenge Stats Page boggtrotter59 HardwareCanucks F@H Team 40 May 9, 2010 07:22 AM