Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #91 (permalink)  
Old May 10, 2013, 12:25 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,507

My System Specs

Default

Why are all the radeons 7790 out of stock at newegg?
__________________
Reply With Quote
  #92 (permalink)  
Old May 10, 2013, 12:37 PM
great_big_abyss's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Winnipeg
Posts: 2,210

My System Specs

Default

Were they ever IN stock?
__________________



HTPC: Z77A-G45; 3770K; Coolermaster GeminII; 2x4GB Kingston HyperX 1600Mhz; MSI R7-260X; 2x 128GB Crucial M4 SSD; 1TB WD Green, 2x 2TB WD Green; PC P&C 750W PS; Fractal Design Node 605;
Son's Rig: M5A97; 1055T; CNPS20LQ; 2x4GB Corsair Vengeance 1600Mhz; ASUS GTX650Ti Boost; 80GB Intel 520 SSD; 320GB WD Black HDD; SPI 700W; Bitfenix Shinobi;
Reply With Quote
  #93 (permalink)  
Old May 10, 2013, 01:25 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,507

My System Specs

Default

I looked just a few days ago and they were, plenty.
__________________
Reply With Quote
  #94 (permalink)  
Old May 10, 2013, 08:17 PM
Tim_H's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: May 2011
Location: Regina, SK
Posts: 216
Default

then all the folders realized what they can produce with core 17.

lol, then they're gone?
Reply With Quote
  #95 (permalink)  
Old May 11, 2013, 09:16 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,507

My System Specs

Default

just got myself a 7790 from Asus. Installing client 7.3.6 now. Will keep you in the loop.
Update 1 : Input the beta flag and took WU7663 on core 17.
Update 2 : So far it says it will give 38k PPD.
__________________

Last edited by MARSTG; May 11, 2013 at 09:33 AM.
Reply With Quote
  #96 (permalink)  
Old May 16, 2013, 06:10 PM
Top Prospect
 
Join Date: Nov 2009
Location: Canada
Posts: 83

My System Specs

Default

Just installed the new client. Everything set to default and added the GPU slot with defaults.
Been a good half hour and the GPU slot still says 0% and ETA unknown. log tab says:
WU01:FS00:0x16:Completed 3 out of 50000000 steps (0%)

And has been like that for a good half hour.
GPU-z pegged my GPU at 30% at first but that eventually fell to 0%

Any common troubleshooting I can do or has someone experienced this before?

Windows 8, x64, CCC 13.1

I have the work downloaded and it is giving me estimated credit (obviously no PPD though because it isn't doing anything)
__________________
Reply With Quote
  #97 (permalink)  
Old May 16, 2013, 06:41 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,507

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by enzo matrix View Post
. Everything set to default and added the GPU slot with defaults.
you want to fold with that Radeon 4850 from your signature or have a Radeon HD 7000 series?
If you want to get the beta units you need to add the beta flag to the gpu client.
__________________
Reply With Quote
  #98 (permalink)  
Old May 17, 2013, 09:55 PM
great_big_abyss's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Winnipeg
Posts: 2,210

My System Specs

Default

So, it looks like some older GPU's are accepting the 0x17 work units. My 5870 picked one up, and it's currently doing 16K PPD... :)
__________________



HTPC: Z77A-G45; 3770K; Coolermaster GeminII; 2x4GB Kingston HyperX 1600Mhz; MSI R7-260X; 2x 128GB Crucial M4 SSD; 1TB WD Green, 2x 2TB WD Green; PC P&C 750W PS; Fractal Design Node 605;
Son's Rig: M5A97; 1055T; CNPS20LQ; 2x4GB Corsair Vengeance 1600Mhz; ASUS GTX650Ti Boost; 80GB Intel 520 SSD; 320GB WD Black HDD; SPI 700W; Bitfenix Shinobi;
Reply With Quote
  #99 (permalink)  
Old May 17, 2013, 10:00 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,956

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by great_big_abyss View Post
So, it looks like some older GPU's are accepting the 0x17 work units. My 5870 picked one up, and it's currently doing 16K PPD... :)
GTX680 is doing one right now. From 96k down to 33k
Reply With Quote
  #100 (permalink)  
Old May 17, 2013, 11:29 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 659

My System Specs

Default

Had to share, my laptop gpu picked up a 7625wu. Only reason I noticed was an increase in temp by 10c(now 63c) but the ppd also went up from 22k to 33k. (680M, OC'd to 1000/2400)
This one of them fancy new wu's?
__________________
QuadZilla & The Four Horsemen

Have an A-1 day!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes