Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 3, 2012, 01:07 PM
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Sep 2012
Location: Ontario
Posts: 115
Default gtx 295 folding estimated PPD won't show?

Just wondering if anyone has seen this before. I'm estimating the PPD to be ~ 17000 but the estimated PPD isn't showing up anywhere on the client and HFM monitor isn't seeing it either.
__________________
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 3, 2012, 01:16 PM
LoTech's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jan 2012
Location: Calgary
Posts: 285

My System Specs

Default

Have you tested the card? Does it run games? You can try to download evga's precision x and see if the card stress tests ok. I recently had a 560ti 448 core that appeared to work but wasn't able to run games or F@H. The desktop and some internet sites were working ok, but not 3D applications such as in games. Does the card register in the folding client ok? Such as the folding slots, does it show as a Geforce GTX 295? Good luck.
__________________

p://www.hardfolding.com/fhtag.php/mem/7984290/26/1.png[/IMG][/url]
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 3, 2012, 01:19 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,557

My System Specs

Default

How long have you ran FAH? It takes a few minutes to calculate a PPD.
__________________
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 3, 2012, 01:57 PM
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Sep 2012
Location: Ontario
Posts: 115
Default

I'm using precision x, and the card registers fine on both gpus. It folds properly and is finishing work units but the estimate still does not come up. I've been running it for 10 hours.I'm Perry sure I'm getting the points a well and I've restated the PC a few times. Hfm picked up the ppd on one core art 8000 but the other won't register. Sorry for odd writing I'm on my cell
__________________
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old November 3, 2012, 02:22 PM
LoTech's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jan 2012
Location: Calgary
Posts: 285

My System Specs

Default

Well I am not sure why it doesn't show up then. And you say the card registers in the folding slots? I guess if you know your PPD for the cpu then just subtract out and get the PPD for the gtx295. Weird though, I have never had that on V7. I occasionally get UNKNOWN for all 4 info lines but that usually goes away in a bit.
__________________

p://www.hardfolding.com/fhtag.php/mem/7984290/26/1.png[/IMG][/url]
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old November 3, 2012, 06:47 PM
great_big_abyss's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Winnipeg
Posts: 2,210

My System Specs

Default

I have this problem, too. For some reason, v7 won't recognize the Wu's points and do the calculation. But, rest assured, you're Still getting points added to your profile. Just give it a few days then use eoc and subtract the points of your other slots to figure our what you're 295 is doing.
__________________



HTPC: Z77A-G45; 3770K; Coolermaster GeminII; 2x4GB Kingston HyperX 1600Mhz; MSI R7-260X; 2x 128GB Crucial M4 SSD; 1TB WD Green, 2x 2TB WD Green; PC P&C 750W PS; Fractal Design Node 605;
Son's Rig: M5A97; 1055T; CNPS20LQ; 2x4GB Corsair Vengeance 1600Mhz; ASUS GTX650Ti Boost; 80GB Intel 520 SSD; 320GB WD Black HDD; SPI 700W; Bitfenix Shinobi;
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old November 3, 2012, 07:47 PM
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Sep 2012
Location: Ontario
Posts: 115
Default

Thanks a lot for the help guys. I'm definitely getting my points so I'm not concerned about it for now. Just like things working ass they should. The card is overclocked and seems to be doing at or near 20k ppd. Maybe it has something to do with the work unit 5177.
__________________
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old November 3, 2012, 08:04 PM
Rookie
F@H
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 16
Default

Just for your reassurance, my estimated PPD doesn't work for my 8800 GT in v7 either, but I still get points.
__________________
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old November 3, 2012, 08:16 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,630

My System Specs

Default

Use fah gpu tracker for the GPU folding and you will have no issues. Keep the V7 client for the SMP alone if you want.
__________________
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old November 3, 2012, 08:53 PM
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Sep 2012
Location: Ontario
Posts: 115
Default

Excellent idea. I don't even fold the smp on that computer because it's a core duo and only makes a couple thousand ppd too 4ghz. It's not worth the temperature but I'll try gpu tracker thanks a bunch.
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Netflix . Laymens movie review..I'll show you mine if you show me yours Mark Off Topic 8 September 9, 2011 06:56 AM
1.7 weeks : The Show Down! _dangtx_ HardwareCanucks F@H Team 11 August 30, 2011 07:18 PM
[VR-Zone]i7 970 estimated to be priced at $885 rip10793 Press Releases & Tech News 0 July 5, 2010 12:34 PM
ATCS840 Powder coating (estimated price) Delavan Case Mods, Worklog & Gallery 17 June 19, 2010 08:22 PM
Show me your HTPC Croman HTPC Systems & Software 38 September 23, 2008 10:31 AM