Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old January 6, 2013, 09:31 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,479

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by LoTech View Post
Guys a quick question. I have upgraded my F@H client control to V7 7.2.9 from V7 7.1.52. I was reading here somewhere that people felt it was stable and giving a boost in PPD. I have found the opposite.
No, actually you need to replace the core15 for the Fermi with ver 2.22 from older clients. pause the folding or quit completely, delete the core, replace with the older one and should get the same score as before.
__________________
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old February 25, 2013, 05:55 PM
Spikemaul's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: Regina, Saskatchewan
Posts: 394

My System Specs

Default

Well that was alot easier than the last time I tried folding. I'm up and running again with the 3570K and a 680 Lightning.
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old February 25, 2013, 07:06 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Kingston Ontario
Posts: 926
Default

Welcome back!
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old March 2, 2013, 06:43 AM
LoTech's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jan 2012
Location: Calgary
Posts: 284

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Spikemaul View Post
Well that was alot easier than the last time I tried folding. I'm up and running again with the 3570K and a 680 Lightning.
Great to have you back in the "fold". Don't forget the chimp challenge coming up and tell your friends!!!!
__________________

p://www.hardfolding.com/fhtag.php/mem/7984290/26/1.png[/IMG][/url]
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old April 4, 2013, 01:26 PM
stoanee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lacombe Alberta
Posts: 3,249

My System Specs

Default

Trouble with the new 7.3.6.......

Downloading it ceased all my folding on this machine I have with me at work. Somehow the network will not let it download any wu's. I am trying different ports but am in no way a network guru, looks like this machine may be offline for CC unless anyone has better suggestions. Will see if I can get "old school" gpu etc clients going.

__________________
heatware
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old April 4, 2013, 01:50 PM
stoanee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lacombe Alberta
Posts: 3,249

My System Specs

Default

Weird, I can still run gpu clients, looks like I will be going back to the way I used to run.......
__________________
heatware
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old April 4, 2013, 02:29 PM
great_big_abyss's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Winnipeg
Posts: 2,208

My System Specs

Default

This guide is outdated. The new V7 client setup is completely different. I need to get around to refreshing it. Maybe this weekend.
__________________



HTPC: Z77A-G45; 3770K; Coolermaster GeminII; 2x4GB Kingston HyperX 1600Mhz; MSI R7-260X; 2x 128GB Crucial M4 SSD; 1TB WD Green, 2x 2TB WD Green; PC P&C 750W PS; Fractal Design Node 605;
Son's Rig: M5A97; 1055T; CNPS20LQ; 2x4GB Corsair Vengeance 1600Mhz; ASUS GTX650Ti Boost; 80GB Intel 520 SSD; 320GB WD Black HDD; SPI 700W; Bitfenix Shinobi;
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old April 12, 2013, 11:11 PM
MVP
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: Alberta
Posts: 261

My System Specs

Default

Looking for assistance in getting more ppd from the 7950 cards, Right now its not worth the power to run them for f@h.

They are using 40 percent gpu processor each and give off 1400 points in 1.3 days? Wth? AMD Driver is 12.100.17.0 on a 980x @ 4.2 ghz, win7 64 bit, 11 core smp (Ver 7 decided on the 11 cores)

Any ideas?
__________________
Code:
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old April 13, 2013, 05:46 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,614

My System Specs

Default

Use the latest AMD beta driver, and my 7950 (using the old V7.1.9 client) is good for 30-35k ppd. SMP 11 is fine, allowing a core for the GPUs. Going for twins, I'd try SMP 10...
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old April 13, 2013, 08:57 AM
LegendMask's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2012
Location: Montreal
Posts: 106

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by great_big_abyss View Post
This guide is outdated. The new V7 client setup is completely different. I need to get around to refreshing it. Maybe this weekend.
Please do, because Im newbie in this thing, I tried to do it long time ago, but failed really hard.

I just installed it and running CPU only, trying to maximize it and use the GPU as well.

PS: Thanks a lot for your effort.

EDIT: Found it, now using CPU and GPU at full power
__________________
Earth is Full, GO Home!!

eBay: kalsharabi - HeatWare: LegendMask - HWC: LegendMask

Last edited by LegendMask; April 13, 2013 at 09:42 AM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Folding@Home Windows and PS3 Starter's Guide: FAQ, Links to Guides chrisk HardwareCanucks F@H Team 28 April 4, 2014 06:41 PM
SMP install guide for Folding @ Home SugarJ HardwareCanucks F@H Team 41 March 16, 2012 11:10 AM
-Bigadv Users Must Upgrade Client Now !! LCB001 HardwareCanucks F@H Team 2 March 3, 2011 02:57 PM
Heads-up for GPU3 users with older GPUs: updated client chrisk HardwareCanucks F@H Team 0 October 26, 2010 05:16 PM
Quick guide to using your PS3 for Folding@Home chrisk HardwareCanucks F@H Team 22 May 2, 2010 09:16 AM