Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #31 (permalink)  
Old May 3, 2008, 04:55 PM
zlojack's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 2,057

My System Specs

Default

You got it to run on the X2?

I'd like to try that...

Could I run the SMP client on two cores, then run four instances of the GPU client on my X2's?
__________________
[SIZE=3]
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old May 13, 2008, 07:39 AM
Varroa's Avatar
Allstar
 
Join Date: Nov 2007
Location: National Capital Region, Canada
Posts: 747

My System Specs

Default

New project for the GPU came out last week. I am now averaging 2300 PPD on my 2900XT with a AMD FX-60 @ 2.8Ghz. Now this is the type of points I was hoping for!
__________________
GAMER: Win7 Pro x64, I7 3770K (stock) (CM 212+), Asus P8Z77-V Pro, Gigabyte 7970 OC Ghz Edition 3 GB, Corsair Vengeance LP 4 x 4GB DDR3 1600Mhz, Crucial M4 120 GB + 256GB, Crucial M500 480 GB SSD, 1TB WD Blk, BRD, HX750W, Auz X-Fi Prelude, & Fractal Design Arc MIDI R2

Lenovo Ideapad Y510p: i7-4700MQ 2.4GHz (undervolted by 80mV), 16GB DDR3L-1866MHz, Intel GMA 4600HD / SLI'ed Nvidia Geforce GT 755M 2GB GDDR5, 240 GB Crucial SSD, 128GB M.2 SSD, 15.6" HD+ Glossy LED
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old May 13, 2008, 06:11 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,679

My System Specs

Default

How hot does the XT get while folding?
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old May 30, 2008, 10:25 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,780

My System Specs

Default

Major issue with a bugged core on the GPU client.

If your log reports successful uploads of finished WUs, but you aren't seeing any points, you'll need to shut down the client and delete the core so that it dl's the fixed unit.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i7 4770K / 2X 8G Gskill 1866 Sniper / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / Seagate Barracuda 1TB
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 250G Samsung 840 Series SSD / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #35 (permalink)  
Old May 31, 2008, 07:32 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,679

My System Specs

Default

I had the same problem while doing the CPU folding... I did that for 2 months. That's the reason why I''' lump over to BOINC.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #36 (permalink)  
Old June 14, 2008, 09:42 AM
elninio's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, Ontario
Posts: 174
Default

can you fold BOINC with GPU ?
Reply With Quote
  #37 (permalink)  
Old June 14, 2008, 10:13 AM
Varroa's Avatar
Allstar
 
Join Date: Nov 2007
Location: National Capital Region, Canada
Posts: 747

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
How hot does the XT get while folding?
Well, only 53c when overclocked to 850 core, 890 memory but that is because it is watercooled!
__________________
GAMER: Win7 Pro x64, I7 3770K (stock) (CM 212+), Asus P8Z77-V Pro, Gigabyte 7970 OC Ghz Edition 3 GB, Corsair Vengeance LP 4 x 4GB DDR3 1600Mhz, Crucial M4 120 GB + 256GB, Crucial M500 480 GB SSD, 1TB WD Blk, BRD, HX750W, Auz X-Fi Prelude, & Fractal Design Arc MIDI R2

Lenovo Ideapad Y510p: i7-4700MQ 2.4GHz (undervolted by 80mV), 16GB DDR3L-1866MHz, Intel GMA 4600HD / SLI'ed Nvidia Geforce GT 755M 2GB GDDR5, 240 GB Crucial SSD, 128GB M.2 SSD, 15.6" HD+ Glossy LED
Reply With Quote
  #38 (permalink)  
Old June 19, 2008, 03:32 PM
zlojack's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 2,057

My System Specs

Default

I've got to try this when I have some time to sit down and figure it out.

Is it working well for people now? I'm still wondering about running this on the GPU only or can you run the GPU client and the CPU one at the same time.
__________________
[SIZE=3]
Reply With Quote
  #39 (permalink)  
Old June 29, 2008, 02:56 PM
vinister's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Feb 2008
Location: Vancouver
Posts: 297
Default

yes, the GPU client uses about 90-95% of my GPU, and 25% of my quad-core. I have been running a CPU client as well, which brings my total cpu use to about 55%, but lowers GPU use to about 80% (don't know why). However, the cpu client is almost redundant next to the GPU client, it seems to be about 1/10th as quick.
__________________
Mobo: DFI 790X-M2R
Proc: AMD PHENOM X3 720
Ram: OCZ Platinum 2X 2GB @ 1066
VIDEO: 3 x Visiontek HD3870
Reply With Quote
  #40 (permalink)  
Old July 7, 2008, 11:37 AM
zlojack's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Posts: 2,057

My System Specs

Default

I'm getting brutal PPD on my 3870 X2...
__________________
[SIZE=3]
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes